Scandalagii de la AUR abuzează de statutul de parlamentari

Paleologu îi transmite lui Vlad Voiculescu că NU trebuia să-l primească pe Simion: “Scandalagii de la AUR abuzează de statutul de parlamentari”

Fostul ministru al Culturii și candidat la prezidențiale din partea PMP, Theodor Paleologu, a atras atenția miercuri că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, nu ar fi trebuit să îl primească pe copreședintele protestatar al AUR, George Simion, la discuțiile privind starea sistemului sanitar. Paleologu a precizat că atât Simion, dar și alți parlamentari ai AUR abuzează de statutul pe care l-au primit în urma votului din data de 6 decembrie 2020.

“Eu nu înțeleg de ce un ministru trebuie să-l primească pe George Simion venit să facă scandal la ușa ministerului. Mi se pare complet greșit să dai nas unor asemenea personaje.

Citiți și:  Trădătorii din AUR, Claudiu Târziu si George Simion, îl dau afară pe Călin Georgescu pentru simpatii legionare

UPDATE 1: Unii dintre dvs invocați statutul de parlamentar al lui George Simion. Da, evident, guvernul este supus controlului parlamentului și orice ministru are datoria să răspundă întrebărilor și interpelărilor formulate de parlamentari. Ce fac scandalagii de la AUR este însă cu totul altceva. Ei abuzează de statutul de parlamentari pentru a da buzna unde au chef și a face tărăboi în stilul lor huliganic. Un ministru care cedează unei asemenea presiuni este un ministru slab de înger.

UPDATE 2: Nu mă interesează dialogul cu susținători agresivi ai partidului AUR și nu vreau să furnizez o tribună pentru comentarii extremiste. Le voi șterge în mod sistematic”, a scris Paleologu pe Facebook.

Citiți și:  AUR, ascensiune FULMIMANTA. Cui face jocurile partidul lui Simion? Analiza lui Cristoiu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!