SCANDAL XXX! Ministru din guvernul Dăncilă, surprins în lift de o blondă goală-pușcă!

Începutul săptămânii a fost marcat de un eveniment extrem de important pentru producătorii de mașini. Forumul Industriei Auto s-a desfășurat la Craiova, unde au participat numeroși miniștri. Gazda a fost practic instituția coordonată de Niculae Bădălău.

Unul dintre miniștrii Guvernului Dăncilă a fost protagonistul unui moment penibil, care inițial l-a șocat, iar apoi l-a amuzat și a devenit subiect de discuții printre colegii săi. Conform surselor Capital, acesta, însoțit de SPP-istul său aștepta liftul pentru a urca în camera sa, din hotelul unde era cazat.

Când s-au deschis ușile, o tânără blondă de 20 de ani era complet goală și îi privea ușor rușinată pe cei din fața sa. Primul instinct al SPP-istului, care probabil s-a pierdut cu firea a fost să-i pună fetei mâna pe sâni, pentru a-și apăra șeful.

Angajații hotelului au sărit și ei imediat să salveze situația. Fata repeta că nu trebuie să se sperie nimeni și că are nevoie doar de un telefon. Într-un final s-a rezolvat, iar ministrul a mers liniștit în camera sa. Cu siguranță a rămas cu o amintire de povestit nepoților. Chiar dacă momentul a fost unul destul de penibil, în cele din urmă a stârnit amuzamentul tuturor, probabil mai puțin fetei care defila goală prin hotel și care când va realiza cam ce i s-a întâmplat se va rușina.

La Forumul Industriei Auto au mai participat și premierul Viorica Dăncilă și plus alți cinci miniștri (Gabriel Leș, Radu Oprea, Niculae Bădălău, Grațiela Gavrilescu și Răzvan Cuc). Industria de profil este una deosebit de importantă pentru țara noastră și generează 17,4% din exporturi. România se află astfel pe locul 8 în Europa la numărul de mașini produse.

Am decis să nu publicăm și numele ministrului, însă este unul dintre cei cinci menționați mai sus. – Sursa: Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *