SCANDAL URIAS și huiduieli in Parlament: ‘De asta ard spitalele, nenorociților!’

Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS, i-a numit nenorociți pe aleșii PSD, strânind un val de huiduieli și apostrofări. Ungureanu l-a avertizat pe Vlad Voiculescu, vizat de o moțiune simplă, de patru ”bombe” pe care PSD le-ar fi lăsat în minister, referindu-se la patru femei.

”Domnul Rafila, ați nimerit între tâlhari. Nu că ați fi un înger, dar sigur nu sunteți ca domnul Beuran, fost ministru al Sănătății din PSD. I-a cerut șpagă unui medic 10.000 de euro. Ați spus că am fost brancardier, dar știați că este minciună. Brancardier a fost Bodog, căruia i-a fost anulată teza de doctorat. La o lună de zile după ce a devenit ministru a anulat toate planurile conformare și de asta ard spitalele, nenorociților! Nu aveți atâta școală cât a făcut Voiculescu, nu aveți nici pauzele de recreere

Citiți și:  Emanuel Ungureanu: 'Pe românește, Klaus Iohannis și-a băgat... schiurile în populație'

Vlad, pesediștii și-au lăsat 4 bombe: una este Bumbac, una este Angheloiu, una este Bărduț și doamna Șerban.

Nu toți cei care sunteți în băncile PSD sunteți nenorociți, cei care v-ați simțit așa ați strigat. Sunteți praf și pulbere, nu ne dați nouă lecții niciodată!”, a spus Emanuel Ungureanu.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!