Scandal urias si acuzatii extrem de dure. Lovitura TOTALA pentru Raed Arafat

Probleme pentru șeful DSU, Raed Arafat. S-a formulat plângere penală împotriva acestuia, iar acuzațiile sunt extrem de dure. De altfel, de furia unui parlamentar nu au scăpat nici premierul Florin Cîțu și șeful Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

Scandal total între oamenii din prima linie care se luptă împotriva pandemiei de coronavirus și senatorul AUR, Diana Șoșoacă. Aceasta s-a dezlănțuit pur și simplu în direct la România TV la adresa lui Raed Arafat și a dezvăluit faptul că a și formulat o plângere penală împotriva acestuia.

Șoșoacă, acuzații grave la adresa lui Arafat
Șoșoacă a declarat, în direct, la România TV, că Arafat “stă bine mersi într-un birou şi nu ştiu de când n-a mai practicat medicina”. Mai mult, senatoarea susține că a fost împiedicată să depună plângeri penale împotriva guvernanţilor.

„Au vrut să ne dea afară din DIICOT pe motiv că e pandemie şi toate plângerile penale se trimit pe mail şi fax, deşi nu era niciun anunţ. Într-un final ne-au acceptat plângere penală, dar când am ieşit ne-am trezit cu Jandarmeria peste noi, invocând faptul că, vezi Doamne, am făcut scandal în sediul DIICOT.

Citiți și:  Anunț șoc făcut de senatoarea Diana Șoșoacă. News alert

În România încă funcţionează o dictatură. Dna avocat Iulia Medeleanu, pentru că numai eu şi ea ne-a prezentat la DIICOT Iaşi pentru a depune plângerea penală, a primit vizita unor procurori, la ora 7 dimineaţa, după vreo două săptămâni, invocându-se faptul că ar exista un denunţ împotriva sa pentru evaziune fiscală”, a declarat Diana Şoşoacă, la România TV.

Plângeri penale împotriva lui Arafat, Ludovic Orban și Florin Cîțu
Senatorul AUR a mai spus că a formulat plângeri penale împotriva lui Raed Arafat, Ludovic Orban şi lui Florin Cîţu.„Cine e în prima linie? Domnul Raed Arafat, cu domnul Orban şi cu domnul Florin Cîţu? Noi contra lor au formulat plângerile penale. Raed Arafat nu e în prima linie. Stă bine mersi într-un birou şi nu ştiu de când n-a mai practicat medicina”, a spus Diana Şoşoacă.

Citiți și:  Alina Gorghiu, discurs HALUCINANT: A cerut ca România să renunțe la suveranitate în favoarea UE

Șoșoacă nu a ratat ocazia de a critica fundaţia pentru SMURD, înfiinţată de medicul Raed Arafat. „SMURD-ul este o fundaţie în care domnul Radu Tudor de la Antena 3 are o funcţie acolo. De aceea îl şi invită pe domnul Raed Arafat în emisiunea dânsului”, i-a spus Diana Şoşoacă analistului politic Bogdan Chireac, prezent la dezbaterea din studioul România TV.

Atâta timp cât masca îmi poate provoca mie moarte, vă rog să nu mă obligaţi să o port. În Marea Britanie nici nu se poartă masca pe stradă. Am patru dosare penale împotriva Jandarmeriei pentru abuz fizic împotriva unor femei şi bărbaţi din cauza repurtării măştii. Acum este la Parchetul militar dosarul”, a mai precizat Diana Şoşoacă.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *