Scandal urias pe tema PNRR. Ciolacu: Încă mai ești în Guvernul României? Ești un dezastru național

 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi răspunde ministrului Cristian Ghinea, după ce acesta l-a invitat să discute cu demisiile pe masă dacă Proiectul PNRR va fi respins sau admis.

„Ciolacu, hai să discutăm cu demisia pe masă! Factual, situaţia e clară şi este descrisă în disclaimerul la tabelele trimise de Comisia Europeană publicate de PSD cu mare tam-tam: sunt întrebări puse de Comisia Europeană legate de procedura de costing.

Am spus în mai multe rânduri că PNRR este un exerciţiu unic pentru că toate detaliile trebuie stabilite înainte de începere – spre deosebire de fondurile europene clasice, unde se decid doar alocările înainte şi proiectele concrete se fac ulterior”, a spus Ghinea.

Citiți și:  Va demisiona Alexandru Rafila? Ce spune Marcel Ciolacu

Ciolacu: Nu și-a fost rușine să ieși la televizor?
În replica, Marcel Ciolacu l-a întrebat pe Ghinea dacă încă mai e în Guvern.

”Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe toți cu tâmpeniile sale

Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai ești în Guvernul României?! Când toată lumea îți spune că ești un dezastru național, tu încă mai ai tupeu să scrii baliverne pe Facebook?!

Cristian, nu ți-a fost rușine să ieși la televizor, acum două zile, și să minți nonșalant că totul e ok, deși știai foarte bine ce observații devastatoare ai primit de la Comisia Europeană??!

Citiți și:  ALERTA Ciolacu anunta ADOPTAREA certificatului COVID

Cristian, TU ești un dezastru! ZERO! Cum să îți spun în ”penerereză” ca să înțelegi și tu: PLEACĂ ACASĂ!!!!

PS: Dacă parlamentarii PNL și UDMR nu votează moțiunea simplă pe care am depus-o împotriva lui Ghinea, atunci vor răspunde în solidar cu acest ministru ZERO care și-a dorit ca miliardele din PNRR să se ducă la firmele de consultanță și clienții săi politici!!!!”, a fost mesajul lui Ciolacu.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!