Scandal uriaș la Biroul Electoral Sector 1. „Fraudă. Ghertoii din USR uu intrat cu saci de voturi”

Fapte terifinate la Biroul Electoral de la Sectorul 1. Persoanele care protestează în fața sediului, pentru fraudarea alegerilor, susțin că 30 de membri ai USR au venit, miercuri seara, cu saci cu voturi, pe care i-au introdus în instituție.

Întrucât jandarmii prezenți la locul faptei nu au luat nici o măsură, ba mai mult au intervenit în ajutorul celor care intrau în sediu, aceștia au apelat la 112. Cei doi polițiști sosiți la fața locului nu au luat nici o măsură.

„De luni seara suntem într-o presiune incredibilă. Am fost informata ca au intrat in sediu vreo 30 de persoane în sediu. Mie nu mi-au permis accesul. Colegii consilieri au fost și ei împiedicați de jandarmerie să intre. Persoanele de la USR au fost filmate cu câțiva saci de buletine.

Spațiul nu a fost igienizat, deși președintele Biroului a fost confirmat pozitiv. Muncim aproape în continuu de duminică. E fraudă. Fără Dubiu. Presiunea este din partea USR-PLUS. Lipsesc voturi și nu puține. Am vrut să văd sigiliile și nu am fost lăsată de jandarmi.”, a spus un membru al Biroului Electoral Sector1.

Prezent în studio, jurnalistul Mirel Curea a spus că: „În seara asta, acolo s-a petrecut un act banditesc. De ce nu sesizați parchetul?”.

„Eu am fost sunat de către un membru al Biroului Electoral de Sector din partea PSD, o femeie. Era disperată că au intrat 30 de membri ai USR în secția de votare, cu sacii în mână, jandarmii permițând, iar doamna a vrut să intre în calitatea ei, să verifice dacă s-au rupt sigiliile.

Nu i s-a permis timp de aproape 40 de minute. S-a sunat la 112 de nenumărate ori, nimeni nu venea. Aici jandarmi i-au interzis intrarea, membrilor biroului. USR-iștii erau sus”, a spus Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache„, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Persoanele prezente în fața Biroul Electoral al Sectorului 1 au scandat, minute în șir – „Jandarmeria apăra hoția”.

Ulterior, Mihai Gâdea a prezentat imagini cu mai multe persoane, care ar fi membri USR-PLUS, care umblă la buletinele de voturi, strânse în saci, într-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripţie a Sectorului 1.

Imaginile de pe camera de supraveghere instalată în sala unde au fost depozitaţi sacii cu voturile de la Sectorul 1, în clădirea Biroului de Circumscripţie Electorală a Sectorului 1, arată că nişte indivizi pătrund în interior şi caută nişte saci, sub supravegherea jandarmilor. Imaginile au fost filmate în noaptea de luni spre marţi.

„În sala în care erau sacii sigilaţi cu voturi intră nişte membri, din toate datele ai USR.”, a spus Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

Reacția jandarmeriei
În legătură cu evenimentul din data de 30 septembrie a.c. privind pătrunderea mai multor persoane în incinta Biroului Electoral al Sectorului 1, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Încăperea în care sunt depozitate materialele electorale este asigurată cu post permanent de protecție.

Accesul în zona respectivă este restricționat pe timpul cât aceasta este sigilată și permis doar celor care au acest drept.

Persoanele care au intrat în clădirea în care se află și Biroul Electoral, au fost legitimate și nu li s-a permis accesul în zonă acestea părăsind incinta.

Nimeni nu a pătruns în zona restricționată.

Candidatul PSD și primarul în funcție, Dan Tudorache, ceruse, prin avocatul său, anularea alegerilor sau renumărarea voturilor de la secțiile din sector în contextul suspiciunilor de fraudă. Biroului Electoral Central a mai hotărât ca decizia referitoare la renumărarea voturilor să fie luată de către Biroul Electoral al Sectorului 1.

Vezi si: CUTREMUR IN POLITICA! PRESUPUSI MEMBRI USR SURPRINSI DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE CAND UMBLAU LA SACII CU VOTURI!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.