Scandal uriaș la Antena 3! Dana Grecu și-a depus DEMISIA după ce Mircea Badea a jignit-o acum o săptămână pe Facebook! „Nu mai suport, o iau razna”

Scandal uriaș la Antena 3! Dana Grecu și-a depus demisia după ce Mircea Badea a jignit-o pe Facebook! „Nu mai suport, o iau razna”, s-a plâns ea patronului! Scandalul a început acum o săptămână, mai precis vinerea trecută. După ce și-a terminat emisiunea, Dana Grecu i-a transmis un mail patronului și și-a înregistrat demisia. În timpul emisiunii a avut un schimb nervos de mesaje cu Badea și Gâdea. Cărora le-a reproșat lipsa de respect.

Totul a pornit de la postarea de pe Facebook a lui Mircea Badea: „Mesaj pentru Dana Grecu si cei care ne arata ca multinationalele nu au datorii la statul roman: Multinationalele externalizeaza profitul, deci ce cacat de datorii sa aiba si la ce?!?!?!? Ele nu declara profit in Romania! Asta e problema. Nu ca nu-si platesc datoriile pe care nu le recunosc! O fi greu?!”

Ce se întâmplase? Dana Greu şi Marius Pieleanu comentaseră în direct faptul că nicio multinaţională nu se află în Top 500 companii cu datorii la stat, criticând astfel discursul PSD împotriva corporaţiilor străine care fac afaceri în România!!!

Citiți și:  Dana Budeanu, facuta praf IN DIRECT: S-a bâlbâit în fața realizatorului TV

Iar Badea s-a simțit dator s-o admonesteze public!

A urmat un weekend agitat. În care Gâdea a încercat s-o îmbuneze. Apoi o întrevedere cu Dan Voiculescu. „Nu mai suport, o iau razna”, s-a plâns ea patronului! A revenit asupra demisiei dar nu și asupra deciziei de a mai face emisiuni politice. Cel puțin o perioadă.

Vă aduceți aminte de reacția lui Iordache când s-a deschis geamul ăla, și a sărit inima din el de frică? Asta s-a întâmplat și la ăștia, la Antena 3. Indivizii trăiesc într-un stres inimaginabil slujind zi de zi țeluri care nu sunt ale lor. Creierele lor sunt varză, psihicul lor, devastat. Pentru ce, oameni buni? Pentru a fi slugile unor infractori…

Citiți și:  Dana Budeanu, facuta praf IN DIRECT: S-a bâlbâit în fața realizatorului TV

Apropo, puțină lume știe ce este la gura multora de la Antena 3 în particular sau în pauzele de publicitate despre „zeii PSD”…

Sursa: Comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. Grecu Antena,3

    Doi escroci ,care se lupta pentru banii de la haznaua Antena 3. Nu există nicio diferență între gunoaie !

  2. Grecu Antena,3

    Doi escroci ,care se lupta pentru banii de la haznaua Antena 3. Nu există nicio diferență între gunoaie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.