SCANDAL URIAS! Klaus Iohannis, sunat de URGENTA de Regele Iordaniei

Klaus Iohannis, reacţii fără precedent după anunţul controversat făcut de Viorica Dăncilă în cursul serii de duminică cu privire la mutarea ambasadei din Israel. Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei, care a anunţat anularea vizitei de luni din România, l-a sunat şi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, cei doi şefi de stat având o discuţie amplă referitoare la această problemă.

Klaus Iohannis, prin Administraţia Prezidenţială, a anunțat, luni, anularea de către partea iordaniană a vizitei regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei în România, programată pentru luni. Anularea vizitei vine în urma declarațiilor făcute duminică de premierul Viorica Dăncilă privind intenţia Guvernului României de a muta ambasada României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Ulterior, în cursul zilei de luni, Regele Iordaniei l-a sunat pe preşedintele Klaus Iohannis, la scurt timp după ce şi-a anulat vizita în România, potrivit România TV, care citează surse din Administraţia Prezidenţială.

Citiți și:  S-a aflat ce a făcut Klaus Iohannis! Gafa uriașă a președintelui

Ce au discutat cei doi

Potricit sursei citate, preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis regelui că raportul privind oportunitatea mutării Ambasadei României de laTel Aviv la Ierusalim nu este gata încă şi că nu s-a luat nicio decizie în acest sens.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, urma să îl primească în această după-amiază pe Majestatea Sa Regele Abdullah al II-lea al Regatului Hașemit al Iordaniei, la Palatul Cotroceni, cu prilejul vizitei oficiale programate să aibă loc în România. Vizita a fost anulată astăzi de către partea iordaniană”, se preciza într-un comunicat al Administrației Prezidențiale remis luni dimineaţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  ALERTA Iohannis, întâlnire cu Nicolae Ciucă pe tema situației din Ucraina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.