Scandal URIAS si AMENINTARI între liderii lumii interlope din București

Liderul interlop Mircea Nebunu, șeful grupării Sportivilor, a reacționat public după ce temutul Emil Marius Alecu, zis Bebino, l-a acuzat, în fața camerelor de luat vederi, că se află în spatele arestării sale, scrie Gândul.

Bebino a fost ridicat de anchetatori după ce a încercat să forțeze un bărbat să dea declarații false în fața polițiștilor în legătură cu o tentativă de omor pe care, King Kong din Berceni, așa cum mai este supranumit interlopul, ar fi comis-o anul trecut, în ianuarie, în contextul unei lupte de stradă care a avut loc în sectorul 2.

Bebino a fost încătușat de mascați, miercuri, dintr-un salon de înfrumusețare, după ce Marian Romeo Mitică, zis Mari Chioru, l-a reclamat cu privire la faptul că încearcă, prin violență, să-l convingă să mintă în legătură cu o tentativă de omor. Potrivit unor surse apropiate anchetei, Mari Chioru a fost unul dintre prietenii lui Bebino.
De altfel, în ianuarie 2020, Chioru l-a însoțit pe Bebino pe o stradă din zona Petricani, unde acesta din urmă fusese invitat, la un grătar, de către Cezar Petcu, zis Joe. Ceea ce ar fi trebuit să fie o întâlnire între prieteni s-a dovedit a fi, de fapt, o ambuscadă pusă la cale la comanda unui alt lider intrelop, Marian Bejan, considerat drept cel mai violent traficant de droguri din România.

Atacat de Joe și oamenii lui, Bebino ar fi scos cuțitul și l-a fi înjunghiat în gât pe Florin Împușcatu, unul dintre adversarii săi. Bărbatul a scăpat cu viață, însă a rămas mut, în timp ce Bebino, abandonat de Mari Chioru care a rupt-o la fugă, a fost tăiat cu săbiile, pierzându-și două degete.
Agresorii lui Bebino au fost arestați și condamnați deja, în timp ce instanța l-a achitat pe Bebino pentru tentativa de omor, după ce s-a considerat că probele nu au fost suficiente, în condițiile în care a spus că atacatorii săi s-ar fi tăiat între ei, din greșeală.

Bebino ar putea avea probleme la penitenciar
Potrivit unor surse judiciare, la scurt timp după incident, Bebino ar fi vrut să se răzbune pe Chioru, pe motiv că l-a lăsat singur și a fugit, însă acesta a intrat sub protecția lui Mircea Nebunu.

Din acest motiv, relațiile dintre Bebino și liderul grupării au devenit din ce în ce mai tensionate. Pe acest fond, interlopul poreclit și King Kong a căutat să-l caute pe Mari Chioru, pentru a-l determina să mintă în continuare.

În acest sens, spun polițiștii bucureșteni, Bebino l-ar fi atacat de două ori, o dată în trafic, câd i-a dat cu pumnii în mașină, iar o dată, ajutat de un om de încredere, ar fi spart ușa unei camere de hotel, unde victima se afla la o petrecere privată și ar fi amenințat-o.

Ridicat de anchetori și dus la audieri, Bebino a strigat în fața presei care aștepta în fața Poliției, că „l-a legat” Mircea Nebunu. Vizavi de afirmația publică făcută de acesta, Mircea Băluș a făcut un live pe Facebook, pe care ulterior l-a șters, în care i-a transmis lui Emil Marius Alecu faptul că nu are nicio legătură cu arestarea sa și „nu el l-a pus să-l atace pe Mari Chioru, ca în anii ’90”.

În plus, Mircea Nebunu i-a atras atenția fostului său locotenent din gruparea Sportivilor, că va ajunge la închisoare „unde este locul lui” și unde îl așteaptă Joe și armata lui de cocalari, renumiți în pușcării drept cei mai sângeroși cuțitari și Marian Bejan,traficantul de droguri acuzat că ar fi comandat patru asasinate, dintre care unul l-ar fi vizat chiar pe Bebino, pe care îl acuză că i-a făcut mai multe denunțuri.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *