Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’


Ar fi fost un scandal uriaș în Guvern! Premierul Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii despre care s-a spus că s-ar afla pe lista remanierilor.

Este vorba despre ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru.

În noaptea de joi spre vineri, Ludovic Orban ar fi certat-o pe Violeta Alexandru.

Şedinţa de guvern de joi s-a lungit până târziu în noapte. Motivul: ministrul Muncii, Violeta Alexandru, încă mai lucra la ordonanţa de urgenţa privind piaţa muncii în perioada post-pandemie, susţin surse guvernamentale pentru Adevărul. La ora 02.00 noaptea, premierul Ludovic Orban a ţipat la Violeta Alexandru: „Iar te răzgândeşti?!”, informează Adevărul.

În şedinţa de joi-noaptea, Guvernul Orban a adoptat Ordonanța de Urgență pentru instituirea unor măsuri active de sprijin destinate angajaţilor şi angajatorilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2.

Totodată, Hotărârea de Guvern care stabileşte măsurile de relaxare care intră în vigoare la 1 iunie a fost publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

Șeful Guvernului a anunţat deja că va fi modificată, pentru a permite folosirea plajelor şi de către persoane cu prosopul sau cearceaful.

Amintim că, recent, a apărut o „listă neagră” cu miniștrii care ar putea fi înlocuiți. Ei bine, și Violeta Alexandru, ministrul Muncii, se afla pe acea listă.

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.