“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Scandal uriaș cu cutite si topoare, în plină stradă. Două femei s-au înjunghiat

mascati politi e

Scandal uriaș la Topliţa duminică, chiar în piața agroalimentară din oraș. Conflictul a degenerat, așa că 11 persoane au fost imobilizate și duse la audieri. Mai mult, două femei s-au înjunghiat, iar patru mașini au fost avariate.

Forţele de ordine din Topliţa au fost nevoite să intervină, duminică, în zona pieţei agroalimentare din oraş, pentru a aplana un conflict deschis între mai multe persoane recalcitrante.

Două femei s-au înjunghiat
Două femei s-au înjunghiat, iar mai multe persoane s-au bătut. Mai mult, în timpul scandalului au fost avariate patru autoturisme. Poliţiştii au stabilit că unii dintre scandalagii erau veniţi din judeţul Neamţ, transmite Agerpres.

“La data de 20 iunie 2021, în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a fost sesizat de un bărbat din municipiul Topliţa despre faptul că, în zona Pieţei Agroalimentare din localitate, are loc un scandal în care sunt implicate peste 10 persoane. Dat fiind numărul sesizat al participanţilor, la faţa locului s-au deplasat de îndată o echipă operativă complexă din cadrul I.P.J. Harghita, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita”, a transmis, duminică, IPJ Harghita.

11 persoane au fost imobilizate și duse la audieri
Imediat după intervenţia forţelor de ordine scandalul a fost aplanat, iar 11 persoane au fost imobilizate şi duse la sediul Poliţiei Municipiului Topliţa, în vederea efectuării de verificări şi luării măsurilor legale ce se impun.

”Din primele date şi indicii obţinute de poliţişti rezultă că mai multe persoane din judeţul Neamţ s-au deplasat în municipiul harghitean Topliţa, unde, pe fondul unor neînţelegeri anterioare ce urmează să fie clarificate, două femei s-ar fi înţepat cu un cuţit reciproc, iar ceilalţi participanţi şi-au aplicat lovituri unii altora. De asemenea, în timpul scandalului au fost avariate patru autoturisme”, au mai precizat poliţiştii.

Dosar penal pentru lovire, distrugere și tulburarea ordinii publice
În cauză s-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.