Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATIPOLITICA

SCANDAL total în Parlament: PSD își aduce oamenii la moțiune, USR are interzis

04 vot parlament 02 4b0e1e2b80

Este nebunie totală în Parlament, iar PSD se îndreaptă ușor, dar sigur, către către un sistem discreționar. După ce au interzis utilizarea lifturilor principale de către jurnaliști și vizitatori, acum PSD și ALDE pornesc un nou război.

Cei de la USR doreau să invite oameni, la balcoanele sălii de plen, pentru dezbaterea de la moțiunea de cenzură. Conducerea Parlamentului a interzis toți oamenii care urmau să intre pe lista USR. S-a ajuns chiar și la situații hilare, în care oamenii care ocupă de comunicarea USR să nu fie lăsați să intre în Parlament.

În schimb, invitații PSD au voie să intre în Parlament. Sursele noastre arată că generalul Dogaru își va aduce oamenii în Parlament, pentru a susține PSD. Planul este să ocupe toate balcoanele de la Camera Deputaților, în așa fel încât dacă protestatari ai USR ajung în Parlament să nu mai aibă unde să stea.

VEZI SI: Viorica Dăncilă: Chiar dacă susținătorii noștri sunt proști și leneși, asta nu înseamnă că merită jigniți!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.