SCANDAL si AMENINTARI pe prelungirea starii de alerta. Un fost ministru RUPE TACEREA


Marius Budai, fostul Ministru al Muncii a dezvăluit la un post de televiziune ce amenințări aruncă liberalii pe holurile Parlamentului. Toate acestea în scopul votului pentru prelungirea stării de alertă, punctează social-democratul.

Budai spune că social-democrații sunt amenințați pe holurile Parlamentului în cazul în care nu votează pentru prelungirea stării de alertă. Acesta a vorbit la Antena 3 despre acest lucru și a spus că, deși nu-și asumă oficial acest lucru, liberalii vor să mărească numărul de cazuri de coronavirus, doar pentru ca legea să fie votată.

Cu toate acestea, Marius Budai consideră că lipsa dialogului, în cazul ambelor părți, a dus la aceste amenințări și jigniri în locul unor soluții bune.

„O să vă spun ceea ce am auzit așa pe holurile Parlamentului: colegii liberali ne amenințau că dacă ‘nu votați starea de alertă o să mărim numărul de cazuri și o să dăm vina pe voi.

Eu vă spun exact cum au spus ei. Știu că nici unul nu-și asumă să o spună oficial.

Eu sper ca totuși datele reale să nu fie măsluite. Mă uit totuși la domnul președinte și văd cum a ajuns de la o simplă răceală la amenințări, jigniri și insulte. Cred că dialogul a lipsit foarte mult în această perioadă și dacă ar fi fost mult mai susținut de ambele părți, am fi găsit soluții mai bune”, a spus fostul ministru al Muncii, Marius Budăi la Antena 3.

Sursa: capital.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *