Scandal sexual: preot prins în timp ce se masturba în fața unor elevi

Scene șocante la Giurgiu. Un preot, în vârstă de 48 de ani, a fost prins în timp ce se masturba în mașina personală, în timp ce urmărea elevii care veneau sau plecau de la școală. Incidentul a avut loc miercuri dimineață, în apropierea liceului Nicolae Cartojan.

Polițiștii l-au ridicat pe slujitorul Domnului și l-au dus la audieri, fiind dispusă reținerea sa pentru 24 de ore. Conform anchetatorilor, la data de 11 ianuarie a.c., ora 09.25, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un tânăr, de 18 ani, din localitatea Stănești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat a exercitat acte sexuale explicite, într-un autoturism, staționat în fața unei societăți comerciale, din municipiul Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Giurgiu.

“Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri a fost reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu,” au transmis reprezentanții Poliției.

A fost suspendat de la slujire
Episcopia Giurgiului a confirmat pentru publicația Reflectorul de Sud că este vorba despre preotul Mirel Constantin, de la parohia Oinacu.

Citiți și:  Cine este tânăra care a bătut un jandarm și-un polițist de „le-au sărit capacele”

“Vă aducem la cunoştinţă că, urmare a Notei telefonice întocmite de Pr. Cons. DUMITRACHE Eduard, în urma conversației cu reprezentanții I.P.J. Giurgiu, Episcopia Giurgiului a luat act, cu regret, de existența suspiciunii săvârșirii infracțiunii de “ultraj contra bunelor moravuri” de către Pr. Constantin N Mirel de la Parohia Oinacu. Ținând cont de gravitatea acuzațiilor, Chiriarhul a dispus suspendarea sus-numitului preot, până la finalizarea anchetei desfășurate de către organismele abilitate.

Episcopia Giurgiului se va adresa, în scris, Inspectoratului Județean al Poliției Giurgiu, solicitând punerea la dispoziție a probelor din dosar, în vederea trimiterii sus-numitului în judecata Consistoriului Eparhial. Totodată, cel în cauză va fi convocat de urgență la sediul Protoieriei Giurgiu pentru declarații. Menționăm că pe perioada suspendării suplinirea Parohiei Oinacu va fi asigurată de PC. Pr. Duțu Stelian”, a anunțat într-un comunicat Episcopia Giurgiu.

Cazul Visarion Alexa
În vara anului trecut, un alt scandal zguduia din temelii Biserica Ortodoxă Română. Procurorii susțineau că preotul Visarion Alexa ar fi agresat-o sexual pe femeia în vârstă de 37 ani după spovedanie, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apără.

„Se efectuează cercetări cu privire la fapta unei persoane care la data de 23.04.2022, în jurul orelor 16:00, prin constrângere și profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra, după ce a procedat la spovedirea acesteia şi în timp ce se aflau în altarul de vară din curtea unei biserici din Bucureşti, a agresat-o sexual pe persoana vătămată prin aceea că a mângâiat-o pe fese, a sărutat-o în urechea dreaptă, i-a pus mâna pe sâni pe deasupra şi pe sub bluză, a introdus mana în zona vaginului şi a atins-o şi mangâiat-o pe aceasta, după care a prins cu putere mâinile persoanei vătămate, le-a îndreptat în zona penisului și a început să le frece de penis pe deasupra hainei preoțești, fapta ce întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de agresiune sexuală”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6, la solicitarea Mainnews.ro.

Citiți și:  Un polițist de la Rutieră a provocat un accident grav apoi a fugit de la locul faptei! – VIDEO

Preotul Visarion Alexa a fost plasat sub control judiciar în septembrie 2022, instanța respingând cererea procurorilor de arestare. Plângerea a fost depusă de o femeie în vârstă de 37 de ani pe data de 17 august, când autoritățile au demarat o anchetă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *