SCANDAL SEXUAL la nivel înalt. Un șef al POLIȚIEI ROMÂNE a lăsat GRAVIDĂ o STUDENTĂ

Un nou scandal sexual acaparează România. Un șef al Poliției Române este acuzat că ar fi lăsat gravidă o studentă, care mai apoi și-ar fi provocat singură un avort.

Un șef al Poliției Române este acuzat de o studentă, cu care ar fi avut o relație extraconjugală, că ar fi lăsat-o gravidă.

Unul dintre șefii instituției este în prim-planul unei telenovele amoroase O tânără studentă îl acuză pe acesta că ar fi lăsat-o gravidă, scrie Cancan.

„L-am cunoscut la începutul lunii august prin intermediul unor prieteni, dar prima dată ne-am văzut pe data de 8 octombrie, când am avut și primul moment intim, care s-a petrecut în mașină. Nu ne vedeam des, doar când putea el să scape de nevastă. De două ori am fost la un hotel, acolo unde eu am plătit camera. Totul a fost OK până acum două săptămâni, când a aflat că am rămas însărcinată. Nu m-am mai putut înțelege cu el”, a mărturisit Georgiana, tânăra studentă care susține că a fost lăsată gravidă de un șef al Poliției Române.

Citiți și:  Poliția a prezentat noile uniforme. Sindicatul Europol: S-au rupt pantalonii în fund

„Mi-am provocat avortul pentru că el a zis că nu o să-l recunoască. A început să mă amenințe, să îmi spună că e cel mai bine să tac din gură ca să nu-i afecteze funcția. El mi-a zis că o să-l pierd și că ne despărțim dacă nu fac avort, iar, dacă decid să păstrez copilul, oricum nu-l va recunoaște și nu mă va susține în creșterea lui”, a mai declarat tânăra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *