Scandal sexual în politică. Acuzațiile sunt foarte grave

S-a făcut plângere la Poliția Moeciu, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești a început cercetarea în cauză, deschizând dosar penal.

Primarul PNL, Mircea Manea, din localitatea Moeciu, județul Brașov i s-a pus „pata”pe una dintre membrele partidului PRO România. A făcut o adevărată pasiune pentru ea, dar avea de trecut un mare obstacol până sa-i cucerească inima. Femeia nu-l accepta și gata!

Așa că, primarul este în centrul unui scandal sexual. Edilul este acuzat de o membră de Circumscripție Electorală din Moeciu de agresiune sexuală.

Victima susține că agresiunea s-a petrecut în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Potrivit unui comunicat emis de ProRomania Brașov, victima agresiunii a depus deja plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești.

PRO România filiala Brașov a postat pe pagina oficială de Facebook un comunicat de presă în care este arătată întreaga poveste.

„În cursul zilei de ieri, 1 Septembrie 2020, reprezentanta Pro România în Biroul electoral de circumscripție Moeciu, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, la solicitarea Președintelui BEC Moeciu, a fost agresată sexual de către primarul PNL în functie al comunei Moeciu.

S-a făcut plângere la Poliția Moeciu, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești a început cercetarea în cauză, deschizând dosar penal.

Constatăm că pentru PNL încălcarea legilor este o practică uzuală și ne propun pentru această campanie electorală o întreagă garnitură de „PENALI”, după propriile criterii de integritate, unii deja condamnați iar alții aflați încă in faza de judecată. Criteriile de integritate pentru PNL sunt mult clamate dar puțin aplicate și iată vin cu o nouă mostră josnică de înțelegere a normelor de conviețuire socială.

Oare domnul Președinte PNL Veștea este la curent cu aceste lucruri sau chiar dumnealui este cel care girează astfel de comportamente?”, se arată în comunicatul de presă al Pro Romania Brașov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.