SCANDAL SEXUAL în cuplul Dragnea-Irina. A INTERVENIT ŞI DĂNCILĂ. Asta explică nervii liderului PSD?

IL ACUZA PE DRAGNEA CA… O ARE MICA!

Ziua îndrăgostiților a fost una nefericită pentru unul dintre cele mai populare cupluri din lumea politică. Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, este internată de câteva zile la o clinică privată din București pentru o afecțiune cervicală. Sursa care a aflat informația, jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob, susține că Irina a primit mai multe vizite, ieri, printre care și pe cea a premierului Viorica Dăncilă. Se pare că prim-ministrul și-a făcut timp în plină dezbatere pentru aprobarea bugetului pentru a fi alături de iubita liderului social-democrat și de Liviu Dragnea, potrivit inpolitics.ro.

Prezența Vioricăi Dăncilă nu este deloc una surprinzătoare, date fiind intențiile serioase pe care le are președintele Camerei Deputaților cu fosta sa secretară. În urmă cu aproape un an, premierul a spus la Antena 3 că ar accepta să fie nașa de cununie a lui Liviu Dragnea și a Irinei Tănase. Atunci îndrăgostiții și-au afișat relația pentru prima dată în public, cu ocazia Congresului Extraordinar al PSD. Pe atunci, Irina a ajuns la Sala Palatului înaintea partenerului său, fiind alături de Viorica Dăncilă, Gabriela Firea și Carmen Dan.

Și Gabriela Firea o iubește pe Irina

De altfel, chiar și primarul Capitalei are o părere bună despre Irina Tănase, chiar dacă în prezent relațiile cu Liviu Dragnea s-au răcit cu mult față de cum erau în trecut. Firea a spus la Congresul PSD de acum un an că Irina a fost implicată în mai multe acțiuni umanitare. „Irina este o tânără care cred că este de viitor, în sensul în care mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă în direcția bună. Noi o cunoaștem și de la alte întâlniri private. A ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente umanitare”, a zis Gabriela Firea.

I-a fost secretară înainte să-i fie iubită

Primul job al Irinei a fost la compania Asesoft, patronată de Sebastian Ghiță, fost membru PSD. În toamna anului 2013, actuala iubită a lui Liviu Dragnea s-a angajat la Ministerul Dezvoltării ca secretară a șefului PSD. Potrivit informațiilor apărute în presă, în acea perioadă, Irina își petrecea deja vacanțele de Crăciun cu șeful său. După divorțul din 2015 de Bombonica Prodana, cu care are doi copii, relația celor doi nu a mai întâmpinat niciun obstacol. Anul trecut, Liviu Dragnea a vorbit chiar și despre o posibilă nuntă. „Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, a zis șeful PSD. A început 2019 și Irinuca încă așteaptă ineleul cu diamant.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *