SCANDAL SEXUAL IN BUCURESTI | Sodomizată de soțul care ulterior a incercat sa o ucida

Un om de afaceri din București este acuzat de soție că a violat-o și a încercat să o înece.

Soția unuI multimilionar român îl acuză pe afacerist că a supus-o la perversiuni sexuale și a încercat să o înece în jacuzzi într-un hotel din Mamaia, weekendul trecut.

Mihai Bizu (fost Bâzu), unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din București, a plecat în vacanță la mare cu soția lui, Irina Popescu, o femeie originară din Republica Moldova.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru Gândul, că afaceristul și partenera sa au mers la un hotel de lux și totul părea să decurgă bine.

Un prieten a salvat-o de soțul agresiv
Lucrurile au luat, însă, weekendul trecut, o întorsătură cât se poate de șocantă. Sâmbătă, pe zi, cei doi au băut la Nuba, apoi au mers să petreacă timp cu un prieten, la o vilă. Din senin, întrei Bizu și Irina a izbucnit un conflict și el a dat-o cu capul de marginea unui jacuzzi în care se afla. Imediat după, bărbatul ar fi încercat să o înece și a fost de intervenția prietenului lor. Victima, care striga că o omoară, a reușit să scape și a fugit.

Pentru că oamenii prezenți au chemat poliția, un echipaj a ajuns la vilă. Irina a revenit, de asemenea, pentru că își uitase geanta, însă le-a spus polițiștilor că a fost doar o ceartă conjugală.

Pe seară, milionarul și consoarta lui au revenit la Hotelul Nyota, acolo unde erau cazați. În timpul nopții, femeia ar fi fost sodomizată, dar a rămas în cameră până dimineață, când a luat un taxi și a venit în București.

Femeia a fost sodomizată de soț
Odată ajunsă în Capitală, Irina a mers direct la Secția 15 de poliție, unde a depus o plângere. După ce au constatat că ar putea fi vorba despre o tentativă de crimă, judiciariștii care au înregistrat plângerea femeii au anunțat Serviciul Omoruri.

Astfel, s-a declanșat o anchetă și, după audierea martorilor, omul de afaceri a fost reținut, azi, și pus sub acuzare, pentru tentativă de omor.

Mihai Bizu urmează să fie prezentat instanței Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru tentativă de omor.

Bărbatul acuzat este unul dintre cei mari dezvoltatori imobiliari din București și județul Ilfov. Acesta a ridicat până acum zeci de blocuri, în Popești Leordeni, aproape de stația de metrou Dimitrie Leonida, IMGB și comuna Chiajna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.