SCANDAL SEXUAL IN BISERICA! PROFESOARA UNIVERSITARA INDRAGOSTITA DE PREOT! VIDEO NEBUN, AMOR NEBUN

SCANDAL SEXUAL IN BISERICA. PROFESOARA UNIVERSITARA INDRAGOSTITA DE UN PREOT PERVERS!

Un preot și o profesoară universitară au avut o dispută chiar în timpul slujbei, într-o biserică din Capitală. Preotul era acuzat de femeie că a sedus-o şi a abandonat-o și a început să dea explicaţii enoriaşilor veniţi la slujbă, informează antena 3. Totul s-a transformat într-un scandal.

”Această doamnă pe care o vedeţi aici s-a dus să mă reclame că nu o iau de nevastă” – aşa a început slujba de duminică într-o biserică din Bucureşti. În loc să îşi ţină predica, preotul a început să o certe pe femeia care l-a acuzat că a profitat de buna ei credinţă.

Concret, profesoara îl acuză pe preot că ar fi convins-o să întreţină relaţii sexuale, promiţându-i că o va lua de soție, însă a părăsit-o. ”Nu am tutuit-o. Nici măcar nu i-am spus: „tu”. Nu am atins-o, nu i-am făcut şi nicio declaraţie şi nicio aluzie. Trebuie să ştiţi lucrul ăsta!”, a insistat preotul.

Enoriaşii au atacat-o imediat pe profesoara sedusă, luându-i apărarea preotului. Ba chiar au încercat să o dea afară din lăcaşul de cult.

Femeia este profesoară universitară de engleză la Academia de Studii Economice și spune s-a îndrăgostit de preot și că au avut o relație de aproximativ patru luni: „Eu am fost coplesita, adica el este si un barbat frumos si foarte cult si carismatic, si foarte inteligent. Vă dați seama când vine la tine și îți spune că te iubesc de 10 ani și îți arată că știe lucruri despre tine, am fost coplesită și m-am îndrăgostit foarte tare de el. Omul mi-a promis foarte ferm și fără echivoc că se va căsători cu mine, de aceea i am și spus fetiței acest lucru si această promisiune”.

Preotul neagă orice fel de acuzații și spune că femeia a făcut o obsesie pentru el şi chiar l-ar fi hărțuit. Acum, profesoara a făcut reclamație la Arhiepiscopie şi la Poliţie. Scandalul va fi analizat de către superiorii preotului, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă să fie dat afară din Biserica Ortodoxă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.