Scandal sexual cu un popă, o enoriașă șantajistă și o păcătoasă care apare doar în imagini compromițătoare

O femeie din judeţul Argeş a fost reţinută sub acuzaţia de şantaj, după ce a cerut unui preot să demisioneze, ameninţându-l că publică imagini cu el şi cu o altă femeie, care nu este soţia lui.

Femeia este o enoriaşă care a cerut preotului să renunţe la funcţie, nemulţumită că acesta a fost fotografiat la mare, cu o femeie care nu e soţia sa. Când părintele a refuzat, ea a făcut publice fotografiile.

”Din cercetări, s-a stabilit că, în cursul lunii iulie 2022, femeia în cauză ar fi ameninţat un bărbat cu privire la transmiterea în spaţiul public a unor imagini cu caracter compromiţător, în care persoana vătămată apărea împreună cu o altă femeie, dacă nu îşi va da demisia din funcţia pe care o deţinea. Ulterior, ameninţările au fost puse în aplicare, la scurt timp fiind publicate fotografiile în cauză”, au transmis, joi, oficiali ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Citiți și:  Penibilul în formă continuată: Poliția Locală i-a dus femeii flori, dar amenda rămâne! – FOTO

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că femeia în vârstă de 51 de ani care a fost reţinută pentru şantaj este o enoriaşă din comuna Băbana, nemulţumită de comportamentului preotului din localitate.

Femeia, care mergea la biserica unde slujeşte părintele, a obţinut imagini în care acesta apare la mare, alături de o femeie care nu este soţia sa, în ipostaze intime. Enoriaşa, care o cunoaşte pe preoteasă, i-a cerut părintelui să renunţe la funcţie, considerându-l nedemn să mai slujească. Pentru că acesta a refuzat, femeia a făcut publice fotografii cu faţa bisericească şi cu cealaltă femeie.

Faptele enoriaşei au dus la reţinerea ei. Urmează ca, joi, femeia să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și:  Cine este tânăra care a bătut un jandarm și-un polițist de „le-au sărit capacele”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *