SCANDAL! Șerban Nicolae a dat-o afară din sală pe reprezentanta Parchetului General! VIDEO

Scandal la Comisia Juridica din Senat. Serban Nicolae a dat-o afara pe reprezentanta Parchetului General! ​Presedintele Comisiei Juridice din Senat Serban Nicolae a dat-o afara pe reprezentata Parchetului General cand aceasta a luat cuvantul la dezbateri la invitatia senatoarei Alina Gorghiu. Nicolae a acuzat-o pe aceasta ca a venit neinvitata la comisie si a rugat-o sa paraseasca sala.

Priviți și voi ce nesimțire are omul ăsta în el:

Senatorul PSD i-a spus reprezentantei Ministerului Public, procurorul Irina Kuglay, sa nu „o ia in nume personal” dar a facut o referire si la „salariul” procurorului general. Aceasta a parasit sala, insa scandalul a continuat cu o cearta intre Gorghiu si Nicolae.

Senatoare PNL l-a acuzat pe presedintele de sedinta de impolitete, spunandu-i: „Nu mai dati oameni afara cand va tuna. Maine poimaine veti da afara pe cei din opozitie”. La randul sau, Nicolae a remarcat: „Atata tupeu!” si i-a spus acestei sa se „abtina” sa il roage si sa ii dea lectii, precizeaza comisarul.ro

La sedinta se discuta OUG 14/2017 de abrogare a OUG 13 de modificare a Codurilor penale.

Priviți și voi ce nesimțire are omul ăsta în el:

VEZI SI: REVOLTATOR: Gabriela Firea si Lia Olguta Vasilescu si-au batut joc de tricolorul uman din Piata Victoriei. VEZI CE AU POSTAT PE FACEBOOK:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.