SCANDAL RASIST la Fox News: Copii, Mos Craciun e ALB! (VIDEO)

Un scandal “rasist” a cuprins acum câteva zile Statele Unite, după ce prezentatoarea Megyn Kelly, de la Fox News, a făcut mai multe afirmaţii controversate şi incorecte politic în cadrul unei dezbateri asupra unui articol scris de o autoare de culoare, Aisha Harris, care a cerut ca Moș Crăciun să nu mai fie prezentat ca un bărbat alb, ci ca un pinguin.

“Când am văzut titlul articolului am zâmbit amar și mi-am spus: ‘Încă o persoană care susține că e rasist să-l arăți pe Moș Crăciun drept un bărbat alb’. Și apropo, acum vorbesc pentru copiii care se uită acum la emisiune: Moș Crăciun este alb“, a spus prezentatoarea de la Fox News.

Citiți și:  Si-a împuscat fiica de doar 16 ani! Toata lumea este în stare de șoc

“Doar pentru că cineva nu se simte confortabil cu asta, nu înseamnă că ar trebui să schimbăm ceva. Știți, și Iisus a fost alb. A fost o figură istorică și asta e verificabil. La fel și Moș Crăciun și vreau ca voi copiii care vă uitați să știți asta. Dar până la urmă, punctul meu de vedere este următorul: cum să modifici moștenirea lăsată de Moș Crăciun, transformându-l din alb în negru?”, a continuat aceasta. Sursa: FrontPress.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.