SCANDAL RASIST la Fox News: Copii, Mos Craciun e ALB! (VIDEO)

Un scandal “rasist” a cuprins acum câteva zile Statele Unite, după ce prezentatoarea Megyn Kelly, de la Fox News, a făcut mai multe afirmaţii controversate şi incorecte politic în cadrul unei dezbateri asupra unui articol scris de o autoare de culoare, Aisha Harris, care a cerut ca Moș Crăciun să nu mai fie prezentat ca un bărbat alb, ci ca un pinguin.

“Când am văzut titlul articolului am zâmbit amar și mi-am spus: ‘Încă o persoană care susține că e rasist să-l arăți pe Moș Crăciun drept un bărbat alb’. Și apropo, acum vorbesc pentru copiii care se uită acum la emisiune: Moș Crăciun este alb“, a spus prezentatoarea de la Fox News.

Citiți și:  PRIORITĂȚI: MAE ELABOREAZĂ O „STRATEGIE NAȚIONALĂ PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA ANTISEMITISMULUI, XENOFOBIEI, RADICALIZĂRII ȘI DISCURSULUI INSTIGATOR LA URĂ 2021-2023”

“Doar pentru că cineva nu se simte confortabil cu asta, nu înseamnă că ar trebui să schimbăm ceva. Știți, și Iisus a fost alb. A fost o figură istorică și asta e verificabil. La fel și Moș Crăciun și vreau ca voi copiii care vă uitați să știți asta. Dar până la urmă, punctul meu de vedere este următorul: cum să modifici moștenirea lăsată de Moș Crăciun, transformându-l din alb în negru?”, a continuat aceasta. Sursa: FrontPress.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile