Scandal public. Infidelitate in familia lui Rareș Bogdan. Fina a fost descoperită cu Ciprian Marica

Scandalul uriaș în care sunt implicați Ana Muntean și Ciprian Marica are ecouri inclusiv în lumea politică. Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a ajuns să fie pomenit în acest scandal, ca urmare a unui gest pe care l-a făcut în trecut.

Rareș Bogdan ar trebui să intervină! Cel puțin așa i-o cere calitatea de naș de cununie al unui cuplu ale cărui probleme au ajuns să fie cunoscute de întreaga țară.

Astfel, Ana și Florin Muntean, soții care au ajuns să își expună în mod public problemele ce țin de infidelitatea din cuplu, sunt finii de cununie ai europarlamentarului liberal.

Trebuie precizat că Florin Muntean, fiul fostului director de la Transgaz, și-a surprins soția care îl înșela cu fostul fotbalist Ciprian Marica, în camera unui hotel din Cluj-Napoca.

Florin Muntean își bănuia de ceva vreme soția că nu îi este fidelă, așa că s-a prezentat pregătit la ușa camerei de hotel unde aceasta se afla alături de Marica și a reușit să îi filmeze pe cei doi.

Scandal public
Apoi a făcut filmarea publică, filmul și subiectul ajungând să facă deliciul presei, inclusiv unele televiziuni și presa centrală dezbătând acest subiect.

Cu atât mai mare este scandalul cu cât cele două familii, Muntean și Marica, se cunosc și erau prietene, cel puțin până la aceste episod.

Atât domnii, cât și doamnele, se aflau în relații de prietenie, iar familia chiar Marica a participat la nunta familiei Muntean, unde Rareș Bogdan a fost naș.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.