SCANDAL POLITIC INTERNATIONAL. Avertisment înfiorător din SUA: România va fi țintă!

România este parte în cel mai mare scandal politic internațional, în care Donald Trump și Joe Biden luptă pentru președinția Statelor Unite. Cei doi se acuză de abuz de putere și corupție și se pare că ar fi implicate mai multe state. Un cunoscut jurnalist american de investigații transmite avertismente fără precedent către România, în acest context.

Rudy Giuliani avocatul actualului președinte SUA susține că are informații secrete despre România și despre rolul acesteia în ceea ce privește alegerile prezidențiale din Statele Unite.

„Avem multe dezvăluiri. Încă n-am ajuns la România. Stați să vedeți când ajungem la România. Uitați ce mă preocupă: omul e un escroc, un mare escroc și și-a bătut joc de Statele Unite” a declarat Rudy Giuliani, fostul primar al New Yorkului și actualul avocat a lui Donald Trump.

Se pare că în momentul de față nu există nimic concret însă s-a descoperit o posibilă legătură a familiei lui Joe Biden, candidat la nominalizarea democraților pentru prezidențialele de anul viitor cu România.

Hunter Biden, fiul lui Joe Biden este cel care are o legătură cu România, mai exact cu afaceristul Puiu Popoviciu. Aflat la conducerea unei companii de stat din Ucraina, în timp ce tatăl său era vicepreședintele Statelor Unite, a ridicat mereu semne de întrebare. Dar ancheta finalizată în Ucraina nu a găsit nimic ilegal.

De asemenea, s-a descoperit că Hunter Biden a fost consilierul omului de afaceri Puiu Popoviciu, anchetat și apoi condamnat la 7 ani închisoare într-un uriaș dosar de corupție printr-o sentință definitivă pronunțată în 2017. Puiu Popoviciu, printre marii fugari ai României n-a executat încă nicio zi din pedeapsă.

Digi24 a stat de vorbă cu un jurnalist de investigații din Statele Unite pentru a afla cum e percepută peste ocean această amenințare.

„Face parte din războiul politic, din șicanele, dificultățile și luptele politice dintre Trump și Giuliani și susținătorii lor, pe de-o parte, și Biden, de cealaltă parte. Mă îndoiesc că Giuliani știe ceva despre politica din România, mă îndoiesc că se gândește la moțiunea de cenzură, mă îndoiesc că e mai informat decât cei mai simpli membri ai anturajului lui Trump. Vede România și politica din România exact cum vede și Ucraina și politica din Ucraina, ca pe un instrument, ca pe un mijloc să-l atace pe Biden”, a explicat pentru Digi24 Casey Michel, jurnalist de investigație.

„Cred că vor mai fi interviuri, îl vom mai vedea pe Rudy Giuliani împreună cu tableta sa, cu SMS-urile vorbind despre Hunter Biden și România. Din păcate, vor fi și multe informații greșite și dezinformări despre România, lansate de Giuliani și susținătorii lui Trump”, a punctat jurnalistul american.

În plus, Iulian Fota, fostul consilier prezidențial a precizat că „nu e deloc recomandabil să amestecăm cu forța România într-o dispută internă americană”.

Mai mult, acesta a minimizat importanța declarațiilor lui Rudolf Giuliani.

„Declarația lui Rudy Giuliani ar putea fi și un truc, o modalitate de a crește presiunea la adresa lui Joe Biden. La fel de bine s-ar putea ca el să nu mai ajungă niciodată la capitolul România”, a spus Iulian Fota la Digi24.

„Ar trebui, înainte de orice, să-l lăsăm pe dl. Giuliani să spună la ce se referă, pentru că iarăși văd un lucru – și sincer, mi-e greu să-l înțeleg: noi umflăm un subiect care s-ar putea să fie fals, care s-ar putea pur și simplu să nu corespundă cu ce are dl. Giuliani în cap. Văd presa de la noi făcând deja niște conexiuni, părerea mea, puțintel forțate, fără a fi siguri că asta e ceea ce are dl Giuliani în cap și că la speța respectivă se referă. Nu e deloc recomandabil să amestecăm cu forța România într-o dispută internă americană, pentru că s-ar putea să aibă costuri pentru toată lumea”, a avertizat Iulian Fota.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *