POLITICA

Scandal OUG. Ponta: Lovitura MORTALA pentru PSD. Vine chiar de la Dancila!

ponta10

Liderul Pro România, Victor Ponta, a comentat declarațiile Administrației prezidențiale cu privire la modificările pe care Guvernul vrea să le aducă legii în ceea ce priveşte alegerea preşedinţilor de Consiliu Judeţean prin OUG.

”Eu cred că nu are dreptate nici Guvernul, pentru că este o mare greșeală să dai prin OUG o asemenea modificare, dar nici domnul Iohannis, că nu are experiența alegerilor anterioare. Am mai avut acest sistem, cu președintele de Consiliu Județean, ales uninominal. Efectele sunt altele decât cele despre care vorbește domnul Iohannis, dar a fost vorba că nu mai dăm OUG decât atunci când e într-adevăr ceva foarte urgent. Nu e nimic urgent să schimbi sistemul de vot. E chiar foarte grav să îl schimbi prin OUG în loc să îl dezbați în Parlament. E greșit și pentru PSD și cred că doamna Dăncilă, vrând să ajute PSD, îi dă o lovitură mortală, pentru că așa cum am învățat în 2012, când era acest sistem, și PDL era cel mai puternic, cei din Opoziție, atunci eram PNL și PSD, își pun un candidat comun și bat în toate județele cu 5 excepții. În 5 județe, UDMR va câștiga. Cred că nu trebuie dată OUG, trebuie pus pe masă și discutat cu toată lumea ca să vezi toate efectele, trebuie să vezi experiența din trecut și trebuie să faci un sistem corect”, a spus Victor Ponta, prezent în jurnalul de știri, de la România TV.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.