SCANDAL MONSTRUOS LA ANTENA 1! ACUZAȚII DURE LA CHEFI LA CUȚITE

Emisiunea ”Chefi la Cuțite” oferă momente tensionate în fiecare ediție. Concurența este acerbă, iar chefii doresc, firește, ca echipele lor să câștige fiecare ”bătălie”. Debutând cu o țuică oferită de chef Florin Dumitrescu, ediția 22 a emisiunii s-a încheiat cu acuzații grave.

Chef Scărlătescu a pornit la ”luptă” cu o echipă formată din doar patru concurenți. Chef Florin Dumitrescu a ajuns la concluzia că atmosfera poate fi cu totul alta dacă face ”cinste” cu o țuică, chiar și Gina Pistol – sexy, ca de fiecare dată – fiind invitată să guste.

„E prima oară când am toată echipa în battle patru. Încerc să-i ajut mereu să-și depășească momentele grele și să ajungă cât mai departe în concurs. Am zis să-i cinstim pe toți cu țuică, să începem ziua cum trebuie”, a spus chef Florin Dumitrescu, conform a1.ro.

Chef Sorin Bontea a avut parte, încă din start, de un mare avantaj. A deținut amuleta și decis ce coș cu ingrediente va folosi fiecare echipă. Chef Scărlătescu a avut, din nou, parte de momente tensionate, intrând în ”clinciuri” cu concurenta Amalia Bellatoni. Scărlătescu a izbucnit, spunând că nu se poate înțelege cu Amalia. Pe final, echipa lui Bontea și echipa lui Scărlătescu au ajuns la duel, iar tensiunile și-au făcut simțită prezența.

„Nu cred că trebuie să ajungi să îi tragi oala altuia de pe foc ca să ai tu cea mai bună farfurie”, a spus Alexandru Sasu. „Văd că se ia când de unul, când de altul, le ia tigăile de pe foc, ceea ce nu se face! E un individualist Iulian”, a remarcat și Robert Săvoiu.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile