FELICITARI LEX PROTECT: „SCANDAL MONSTRU” SI IMAGINI „SOCANTE” INTR-UN CARTIER DIN BUZAU: AGENTII LEX PROTECT AU CALCAT PE CAP, la propriu, UN TIGAN SCANDALAGIU

lex-protect

„TIGAN CALCAT PE CAP” DE AGENTII LEX PROTECT BUZAU – titlu’ de la …Campus TV.

Cei de la Campus TV afirma:

„Scandal monstru şi imagini şocante s-au petrecut aseară în cartierul Micro 14 din Buzau.”

Un tigan care a făcut scandal într-un bar a fost călcat la propriu în picioare de angajaţii firmei de pază LEX PROTECT, chiar sub privirile îngrozite a zeci de trecători IDIOTI, printre care şi foarte mulţi puradei. Patronul firmei de pază a negat că angajaţii săi l-au bătut pe tânărul colorat. Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum a izbucnit scandalul.

Un tigan, în vârstă de 30 de ani, bătut cu bestialitate, călcat la propriul cu piciorul pe cap şi pe gât şi lovit cu bocancii în cap. Acestea sunt scenele la care au asistat aseară zeci de trecători, printre care şi foarte mulţi copii.

Scandalul a pornit la un bar din cartier. Un tânăr, de etnie tiganeasca, nervos că a pierdut la aparate a început să facă scandal şi a fost bătut cu bestialitate de mai mulţi angajaţi ai LEX PROTECT Buzau.

Contactat de reporterii unui post local de teleiviune, Gheorghe Ibris,patronul firmei de pază a negat iniţial că agenţii de pază l-ar fi bătut pe tânăr. Mai mult decât atât, susţinea că angajaţii săi sunt instruiţi foarte bine pentru a merge pe prevenire, nu pe violenţă.

Politia a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul şi cine a pornit scandalul.

NOTA REDACTIEI NATIONALISTI.RO: Bravo baieti!

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

6 comentarii

  1. Alde fute vant si aduce ploaie destia ca domnul manole sunt multi. dar daca cumva pe acolo cumva lucra sotia dansului alta era parerea. daca firmele de paza nu ar intervenii in multe din cazurile astea ar fii mult mai rau…pe la multe baruri si nu numai. sa asteptam politia si jandarmeria sa-si faca treaba….multi de prin romanica inca nu realizeaza ca serviciile platite din banul public sunt capuse si chiar nu misca un deget….de zis sunt multe.1000 de vorbe 2 bani nu fac. Bravo lor pt asa zisa calmare. La mai multe! Bafta si numai bine

  2. Si eu spun tot bravo , agentilor de paza , militez chiar pentru un statut al acestora…trebuie sa respecte legea , dar drepturile lor cine le respecta???
    Drepturi trebuie sa aiba omul de buna credinta nu niste creaturi umanoide,astia din urma sa beneficieze de atatea drepturi cate au respectat si ei,atunci cand au comis o fapta antisociala!

  3. Bravo baitilor de la Lex CE politie CE jandarmerie sunt platiti de geaba din Bani cetatenilor sunt niste fricosi asta e adevaru pana venea pilitia omora ala toti oameni din cazino .Dar daca era data sau sotia DM Manole tot ASA VB de firma de paza nu cred ASA CA DM Manole data viitoare abtinetiva de la commentaries

  4. Felicitari Lex protect! De 100 de ori mai eficienti decat politaii burtosi si aroganti :))))))))

Lasa un comentariu