Scandal monstru pe scena politică. Un fost premier da de pamant cu Vlad Voiculescu

Scandal monstru pe scena politică. Continuă acuzațiile la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, în urma incendiului de la Institutul Matei Balș din Capitală.

Vlad Voiculescu continuă să fie criticat aspru. De această dată, europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, lansează acuzații extrem de dure la adresa acestuia.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Mihai Tudose susține despre ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, că este „penibil”. Totodată, acesta îl umilește crunt pe ministru, făcând referire la reforma din domeniul sănătății pe care acesta a anunțat-o.

„Când ești penibil și mai lansezi și artificii!!!

Gata!!! Ministrul Voiculescu, Vlad Voiculescu de la Sănătate, a înțeles după tot ceea ce s-a petrecut azi că ceva trebuie schimbat!

Și a făcut!

Și-a schimbat poza de profil de pe Facebook…..

Citiți și:  Ultimul „cartof fierbinte”. Intalnire DE FOC intre Florin Citu si Dan Barna. Cine ete PE FARAS

Gata…. tocmai a avut loc reforma în sănătate!!!

Au ajuns la guvernare ca ,,soluție” și deja sunt ,,problema”…

Dar cu poză nouă…”, a precizat Mihai Tudose pe Facebook.

Vlad Voiculescu, despre incendiu
Vlad Voiculescu a declarat vineri la scurt timp după incendiul de la Institutul „Matei Balș” în care și-au pierdut viața cinci persoane, că „există responsabilități și responsabili”, întrebat despre cine ar trebui să răspundă pentru tragedie.

Mai exact, ministrul Sănătății a fost întrebat, la Antena 3, cine ar trebui să demisioneze, în contextul în care, în alte situații, acesta a cerut demisii. El a precizat că înainte de toate, trebuie constatată cauza incendiului.

„De data asta ministrul face ce poate. Există responsabilități și responsabili. Nu avem o concluzie a anchetei. Cred că lucrurile trebuie judecate sistemic. Să vedem care au fost cauzele”, a declarat ministrul Sănătății, la Antena 3.

Citiți și:  Se pregătește debarcarea lui Vlad Voiculescu (SURSE)

Totodată, Vlad Voiculescu a mai adăugat că este nevoie de investiții și că în acest moment își construiește o echipă.

„Sunt de o lună aici, contruiesc o echipă la nivelul Ministerului Sănătății și apoi mai jos, în toată țara, care să poată să facă aceste investiții de care avem nevoie. Știți ce înseamnă să lucrezi într-o echipă. O echipă nu se contruiește de azi pe mâine. Asta facem”, a mai declarat ministrul Sănătății.

De menționat este faptul că un incendiu a avut loc vineri dimineața la un pavilion al Spitalului Matei Balș din Capitală, pacienții fiind evacuați. Cinci persoane au murit în urma incendiului.

Sursa: capital.ro

LASA UN COMENTARIU