Scandal monstru pe scena politică: Mi-a dat mesaj la 12 noaptea!

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a fost prezent în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV. El a vorbit despre scandalul cu Rareș Bogdan.

Scandal uriaș între George Simion și Rareș Bogdan! Ce l-a enervat pe liderul AUR: Asta sună a amenințare
George Simion s-a aflat în Ocna Mureș, orașul în care s-a născut europarlamentarul Rareș Bogdan, pe acest fond, jurnalistul Victor Ciutacu i-a precizat că Rareș Bogdan a spus că dacă are ceva de rezolvat politic să o facă cu el, nu cu familia sa.

”Rareș Bogdan ne-a transmis că dacă aveți ceva de rezolvat politic trebuie să o faceți cu el, nu cu familia lui, argument care și mie mi se pare foarte normal”, a spus acesta în emisiunea ”Punctul Culminant” de la România TV.

Citiți și:  Lovitură pentru Klaus Iohannis! Simion pregătește OPERATIUNEA

De partea cealaltă, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a susținut că l-a sunat pe acesta și că nu i-a răspuns. George Simion a continuat prin a spune că Rareș Bogdan i-a trimsi un mesaj la miezul nopții, dar că el nu răspunde la telefon la acea oră.

”M-a sunat (…) Mi-a dat mesaj la 12 noaptea: Trebuie să vorbim! Eu noaptea nu răspund la telefon. Să intre aici în direct cu noi, dacă vrea să o rezolvăm”, a mai spus acesta.

George Simion a fost într-un loc public din oraș
Liderul AUR a continuat prin a spune că nu a fost la casa părinților europarlamentarului, ci într-un loc public din oraș, unde a vorbit cu oamenii.

George Simion spune că oamenii sunt supărați pe tatăl liberalului din cauză că a distrus combinatul din oraș.

Citiți și:  Rareș Bogdan, discurs EXPLOZIV in Parlamentul European: „Cineva se joacă periculos cu focul”

„Eu m-am dus să mă întâlnesc cu oamenii, să arăt cine a fost tatăl și de ce locuitorii îl acuză că a distrus fabrica (…) Rareș Bogdan de ce minte, de ce zice că e din Cluj și nu din Ocna Mureș? Să intre aici în direct cu noi… I-a mințit pe oameni că taie pensiile speciale. Nu are curaj să intre în direct cu mine, de aia am fost la el acasă în oraș (…) Mi-a transmis printr-un prieten că o să am probleme cu el. Păi asta sună a amenințare”, a fost replica lui George Simion.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *