Scandal monstru pe scena politică: Mi-a dat mesaj la 12 noaptea!

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a fost prezent în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV. El a vorbit despre scandalul cu Rareș Bogdan.

Scandal uriaș între George Simion și Rareș Bogdan! Ce l-a enervat pe liderul AUR: Asta sună a amenințare
George Simion s-a aflat în Ocna Mureș, orașul în care s-a născut europarlamentarul Rareș Bogdan, pe acest fond, jurnalistul Victor Ciutacu i-a precizat că Rareș Bogdan a spus că dacă are ceva de rezolvat politic să o facă cu el, nu cu familia sa.

”Rareș Bogdan ne-a transmis că dacă aveți ceva de rezolvat politic trebuie să o faceți cu el, nu cu familia lui, argument care și mie mi se pare foarte normal”, a spus acesta în emisiunea ”Punctul Culminant” de la România TV.

Citiți și:  Lovitură pentru Klaus Iohannis! Simion pregătește OPERATIUNEA

De partea cealaltă, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a susținut că l-a sunat pe acesta și că nu i-a răspuns. George Simion a continuat prin a spune că Rareș Bogdan i-a trimsi un mesaj la miezul nopții, dar că el nu răspunde la telefon la acea oră.

”M-a sunat (…) Mi-a dat mesaj la 12 noaptea: Trebuie să vorbim! Eu noaptea nu răspund la telefon. Să intre aici în direct cu noi, dacă vrea să o rezolvăm”, a mai spus acesta.

George Simion a fost într-un loc public din oraș
Liderul AUR a continuat prin a spune că nu a fost la casa părinților europarlamentarului, ci într-un loc public din oraș, unde a vorbit cu oamenii.

George Simion spune că oamenii sunt supărați pe tatăl liberalului din cauză că a distrus combinatul din oraș.

Citiți și:  Rareș Bogdan, discurs EXPLOZIV in Parlamentul European: „Cineva se joacă periculos cu focul”

„Eu m-am dus să mă întâlnesc cu oamenii, să arăt cine a fost tatăl și de ce locuitorii îl acuză că a distrus fabrica (…) Rareș Bogdan de ce minte, de ce zice că e din Cluj și nu din Ocna Mureș? Să intre aici în direct cu noi… I-a mințit pe oameni că taie pensiile speciale. Nu are curaj să intre în direct cu mine, de aia am fost la el acasă în oraș (…) Mi-a transmis printr-un prieten că o să am probleme cu el. Păi asta sună a amenințare”, a fost replica lui George Simion.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.