Scandal monstru între Ingrid Mocanu și Digi 24: „Bă, corupților…”

Ingrid Mocanu lansează un atac dur la adresa postului de televiziune Digi 24. Acuzațiile vin în urma deciziei instanței care obligă RCS & RDS la plata unei amenzi uriașe, în dosarul în care Dumitru Dragomir a primit o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu executare.

Ingrid Mocanu susţine că postul de televiziune Digi24 susţine fără perdea acţiunile „securităţii”, doar că de această dată chiar el este victimă.

„UM Digi 24 condamnată! Bendei este penal! Eu, în calitate de cetăţean ”paradit” m-aş putea îndoi de corectitudinea soluţiei. Dar directorul unei televiziuni care de dimineaţa până seara ridică în slăvi ”Statul de Drepţi” şi pune icoane cu oamenii în robe prin studiouri, nu cred că mai poate contesta soluţia. Deci e corupt sadea, ce mai tura-vura? Astă seară să se predea la penitenciar, că doar nu o să conteste chiar el soluţia ”onoratei instanţe”, că onorata nu greşeşte niciodată. Băi, corupţilor, nu mai slăviţi Securitatea că nu v-a ajutat la nimic! Felicitări judecătorilor care nu s-au lăsat manipulaţi cu bileţele!

PS – îmi pare rău de Nea Mitică, săracu, el se tot luptă cu băieţii ăştia de ceva vreme… el poate face apel”, a declarat Ingrid Mocanu pe Facebook.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *