fbpx
SOCIETATE

SCANDAL-MONSTRU în România! Răfuială cu SĂBII în plină stradă

cimino caracal
Radiografia unor scene de coșmar! Un celebru clan și agenții unei firme de pază s-au bătut în parcarea unui club din Caracal. Cunoscuta grupare Cimino din Craiova i-a atacat cu săbii pe bodyguarzii unui local caracalean. Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a început cercetările pentru două tentative de omor. Atât agenții de pază, cât și membrii grupării sunt cercetați pentru tentativă de omor.

O știre-bombă a explodat în spațiul public! Un celebru clan a fost implicat, la 31 martie, într-o bătaie cu săbii. Clubul de noapte al lui Remus Rădoi, zis Codiță, din Caracal a fost scena unui scandal-monstru, duminică dimineață, când mai mulți membri ai clanului Cimino din Craiova au atacat agenții de pază ai clubului, cu care s-au luat la bătaie. Trei persoane au fost rănite, iar două autoturisme de lux, printre care și cel al patronului, au fost avariate. Unul dintre bodyguarzii atacați a fost tăiat cu o sabie, a scris presa locală chiar de 1 aprilie. Și totuși, nu era o glumă.

Bugetul.ro a intrat pe fir și vă prezintă detalii calde, de ultimă oră, primite de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Biroul de presă al PT Olt susține că e vorba, de fapt, de două tentative de omor, una asupra unui bodyguard și cealaltă asupra unui membru din cealaltă tabără. Până la această oră, oamenii legii nu au efectuat nicio reținere, deși vorbim despre persoane tăiate cu sabia.

Anterior, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, ne-a precizat că a fost un conflict spontan între firma de pază a barului respectiv și mai mulți consumatori (n.m. – despre care presa locală susține că ar fi din clanul Cimino). Totodată, Dicu ne-a comunicat că apelul la 112 a fost făcut de un agent de pază. Mai mult, ea nu ne-a putut spune dacă și agenții de pază dacă au folosit arme albe.

„Referitor la altercația din data de 31 martie a.c., care a avut loc într-un bar din municipiul Caracal, vă aducem la cunoștință faptul că, în urma unui apel prin SNUAU 112, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au intervenit în 14 min.

De asemenea, o grupă de intervenție a Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt s-a deplasat de îndată la locul incidentului, în vederea prevenirii declanșării unui alt conflict între cele două grupuri.

Precizăm faptul că polițistul prezent în bar se afla în timpul liber.

În cadrul cercetărilor, au fost identificate peste 20 de persoane implicate în conflict.

Referitor la afirmația că persoanele din Craiova s-au deplasat pentru a încasa taxă de protecție, în urma verificărilor, a reieșit că nu se confirmă, persoanele fiind prezente în acel bar, în calitate de consumatori, altercația fiind spontană.

De la locul evenimentului au fost ridicate mai multe arme albe.

Totodată, la data de 4 aprilie a.c., polițiștii au efectuat 5 percheziții pe raza municipiului Craiova, la domiciliile unor persoane implicate în acest conflict, fiind ridicate alte arme albe.

Ulterior, la data de 8 aprilie a.c., dosarul a fost preluat în cercetare proprie de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Inspectoratul de Poliție Județean Olt nefiind delegat să desfășoare activități”, ne-a precizat IPJ Olt.

În presa locală, Alexandra Dicu, imediat după scandal, a dat mai multe detalii: „Duminică, în jurul orei 4.00, într-un club de noapte din Caracal a avut loc o altercație între mai mulți tineri din municipiul Craiova și agenții de pază.

Tinerii ar fi atacat agenții de pază cu obiecte confectionate pentru taiere și lovire, pe motiv că aceștia i-au evacuat din club.

În urma incidentulului au fost avariate și două mașini parcate în zona clubului.

Trei persoane au fost rănite în urma altercației”.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.