SCANDAL MONSTRU! IN LOC SA DEA OLIMPLICILOR, NENOROCITII DIN PSD VOR SA DEA ELEVILOR ASISTATI SOCIAL 450 PE LUNA IN AFARA DE ALOCATIE SI AJUTORUL SOCIAL!

O propunere care a stârnit o aprigă controversă a fost făcută în această seară.

Vor sa dea tiganilor bani in plus cu toate ca sunt chiulangii si deranjeaza orele cand isi fac apartia la scoala:

„Eu zic să creștem de la 38 până la 450 de lei bursa pentru cei 20 de elevi asistați social din comună”. Propunerea a fost făcută de Emilia Zahiu, consilieră UNPR la Vadu Pașii.

Vezi: Cum strica un tigan asistat social cariera unui primar

„E o aberație. Știm cu toții cine sunt elevii asistați social la noi în comună. Ăia de absentează, au note proaste, deranjează orele. Adică, să le dăm bani ăstora și nu elevilor buni, premianților, olimpicilor ? Ce facem aici, stimulăm prostia și nu performanța ?”, a replicat viceprimarul Cristi Georgescu, susținut și de ceilalți consilieri PNL.

Citiți și:  [ PERFORMANȚĂ! AUR convinge țiganii să se deporteze singuri. Țiganul transexual Lerca anunță că pleacă din țară ]

Vezi: Cum FURA unii Ajutoare Sociale

Cristi Georgescu: „Cum vine asta ? Premiantul clasei să nu ia nimic, iar repetentul să primească 450 de lei/lună ?”
Prezent la ședința de la V. Pașii, deputatul PSD Sebastian Radu a susținut totuși ideea bursei sociale de 450 de lei: „Ar fi o măsură bună, de ajutor pentru copiii săraci, ar fi stimulați în acest fel să vină la școală, ar contribui la integrarea socială”. Info/Foto: buzoienii.ro

Vezi: Cine este Ionut Potlog din Constanta si ce legaturi are cu Irimia Mugurel

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU