Scandal monstru dupa MOARTEA unui regizor. Acuzatii CUTREMURATOARE pentru un mare spital din Capitala: „Este un laborator al morții”


Nora unui pacient internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca acuză infirmierii că i-ar fi fracturat acestuia coastele la mutarea din ambulanță. Bărbatul, regizor de profesie, a murit ulterior. Reprezentanții Spitalului Floreasca nu au putut fi contactați.

Femeia a scris pe Facebook că este ”devastată”.

„Socrul meu Octavian Fulger a murit. I-au fracturat coastele infirmierii când l-au mutat din Ambulanță. A fost adus a doua oară cu Ambulanța, diagnostic de hemoragie digestivă. Refuzată internarea, doar tratat în UPU pentru câteva ore și trimis înapoi cu ambulanța acasă în stare de semiconștiență. Imperiul mafiei medicale, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fabrica de făcut bani din suferința oamenilor”, a scris aceasta.

Nora bărbatului mort a mai observat oameni căzuți lângă gardul spitalului și care sunt „lăsați să moară spre totala nepăsare a cadrelor medicale”.

„Medicul de gardă se afla la 1 metru față de cel căzut. Lipsa de empatie, încălcarea grosolană a jurământului. Libărcile se plimba în voie într-un spațiu ce se vrea curat. Bodyguarzii mișună mai ceva decât gândacii în jurul gardului că poate le pica un ciubuc”, a mai scris femeia.

Aceasta susține că pacienții și aparținătorii au fost ținuți la gardul spitalului „precum ciumații”, iar secția UPU a fost ținută intenționat goală.

Într-o altă postare, femeia acuză Spitalul Clinic de Urgență Floreasca că este „un laborator al morții”.

„Acum am înțeles de ce l-au externat doar după două ore pe domnul Octavian Fulger. În timpul transportului, sau în timpul investigațiilor, i-au rupt coastele. Îmi spunea după ce a sosit acasă cât de mult l-au brutalizat, cât de groaznic l-au trântit. Am crezut că exagerează. Acum a murit. Pneutomorax”, a mai scris nora bărbatului.

Reprezentanții Spitalului Clinic de Urgență Floreasca nu au putut fi contactați până la ora transmiterii acestei știri.

Stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *