SCANDAL MONSTRU! Doi tigani au sărit cu cuțitul la o șoferiță de autobuz si la taxatoare!

Scandal monstru, pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Buzău, acolo unde polițiștii au fost chemați să-i potolească pe doi tineri de etnie romă, care au amenințat cu cuțitul doua taxatoare Trans Bus.

Scandalul a avut loc astă-seară, în jurul orei 19:00. Protagoniștii, doi tineri de etnie romă, care s-au inflamat atât de tare în momentul în care șoferița de pe autobuzul 7 le-a cerut să-și pună masca pe figură, încât au scos cuțitul la ea și au început să o amenințe.

După ce au sărit la angajata Transbus de față cu ceilalți călători, indivizii au coborât din autobuzul 7, dar nu s-au potolit.

Citiți și:  BUZAU: CLANURILE TIGANESTI FAC LEGEA ...IAR POLITIA INCHIDE OCHII / CAZ SOCANT PETRECUT IN URMA NU CU MULT TIMP

Au urcat într-un alt autobuz care circulă pe traseul 8 și ar fi procedat întocmai cu o taxatoare care le-ar fi cerut biletul de călătorie. Și aceasta a fost amenințată cu cuțitul.

Apoi, indivizii au coborât din mijlocul de transport în comun și au încercat să scape, fugind, însă polițiștii și jandarmii, sosiți în zonă în urma unui apel la 112, au reușit să-i imobilizeze.

„Indivizii au fost duși la Poliția Municipiului Buzău, unde, la ora postării acestei știri, sunt audiați de oamenii legii.”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

267 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile