SCANDAL MONSTRU: DANA GRECU inselata de ANI INTREGI. AMANTA – Atac dur. Nici Bogdan Grecu nu a scapat usor „: „Un egoist, un laș fără scrupule…”

Amanta lui Bogdan Grecu, Ioana Toma, și-a șters contul de Facebook. Motivul este legat de faptul că i s-a reproşat faptul că a distrus căsnicia de 20 de ani pe care vedeta trustului Intact, Dana Grecu, o clădise cu Bogdan Grecu.

Înainte să-l închidă, aceasta și-a schimbat numele pe pagina de socializare din Ioana Toma în Ioana Ally. Chiar dacă doreşte să-şi şteargă urmele, rămân toate fotografiile postate pe reţelele de socializare cu soţul Danei Grecu în impostaze tandre, sărutându-se fără să le pese de faptul că vor vedea şi copiii rezultaţi din căsnicia celor doi.

Reproşurile şi mustrările curg şi pe pagina lui Bogdan Grecu:

„PACAT!PRIMA DRAGOSTE NU SE UITA NICIODATA!CE AI CLADIT 20 DE ANI RAMANE TRAINIC SI NU POATE FI DARAMAT DE UN VANTICEL TRECATOR.NU POTI CLADI ,,FERICIREA DE MOMENT,, PE NEFERICIREA ALTORA” “Este josnic și nedrept față de copiii tăi și soție …Dragostea este trecătoare iar repercursiunile acestor fapte vor fi dezolante…. Trist!”

“Cinic! Nu judecăm, constatăm indecența și obrăznicia cu care tropăie pe sufletele copiilor și fostei soții” „ar trebui să empatizeze și cu ei puțin…cum s-ar simți?”

„Un egoist, un laș fără scrupule…” „Cât de fericit poate fi un tată care-și părăsește copii pentru o fustă?Sper să plătească scump acest pas!”

„un frustrat si un complexat…. si nasparliu”

„Alina Vidican l-a furat pe Borcea de la Mihaela, apoi l-a….pierdut prin bratele Valentinei Pelinel…Alina Vidican si-a construit fericirea scurta, pe nefericirea Mihaelei….asa ati facut voi acum”.

„Foarte urat din partea ta ,esti un nimeni care ti-ai parasit copiii si pe mama lor .Farfusa care te-a cucerit te va sutui cat de curand”

„parerea mea, desi nu mi-o cere nimeni : domnule Bogdan Grecu , reintoarce-te in familie si la copii …. asa usor dai cu piciorul la 20 de ani de familie ??? ai copii marisori, …parca nu-ti sta bine sa te retragi si sa traiesti in afara familiei pe care ai cladit-o ,,,mai mediteaza , dar profund si reactioneaza pana nu va fi mult prea tarziu”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

10 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile