Scandal MONSTRU cu Liviu Dragnea. Şeful PSD a ţipat la Marcel Ciolacu şi l-a împins în perete

Liviu Dragnea a fost protagonistul unui scandal în biroul permanent al Camerei Deputaţilor. Potrivit unor surse politice, şeful PSD şi-a pierdut cumpătul şi a strigat la Marcel Ciolacu, pe care l-a şi împins de perete.

Surse politice au dezvăluit pentru Observator motivul pentru care Liviu Dragnea şi-a pierdut cumpătul. S-ar fi înfuriat după ce a aflat că marţi seară a fost o petrecere a şefului TSD Gabriel Petre, la care au fost 80 de invitaţi, între care şi „pucişti” din PSD.

Dragnea nu a fost invitat, iar asta l-ar fi deranjat. Şeful PSD a fost văzut astfel ţipând la deputatul social democrat Marcel Ciolacu şi împingându-l în perete. Dragnea ar fi spus că „puciştii” complotează împotriva sa.

Citiți și:  News alert PSD boicotează alegerea lui Orban la șefia Camerei Deputaților

Tot miercuri, Dragnea a fost văzut discutând aprins şi cu Ion Mocioloacă, în plenul Camerei Deputaţilor. Motivul supărării lui Dragnea ar fi fost acelaşi, spun sursele politice.

VEZI SI: LIVIU DRAGNEA A LUAT FOC! L-au apucat dracii la interviul acordat presei. „Cereti #rezist si lui Iohannis sa ma impuste maine!”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU