Politia angajeaza fara sa stie DEALERI DE DROGURI … din surse externe…

trf1

Zilele acestea Politia a facut o ampla campanie de mediatizare a angajarilor “din sursa externa” (de pe Marte oare?) a unori viitori agenti de ordine publica. Interviul – unul din ele, pentru Buzau, a vut loc la Centru pentru Prevenirea Criminalitatii – “Clubul Politistilor” din municipiu.

Pana aici toate bune si frumoase, dar, printre doritorii de uniforma s-au observat si cateva personaje cel putin dubioase. Despre cine este vorba si despre ce? Lasam un cititor sa vorbeasca (corespondenta electronica)

”…Il mai tineti minte pe S. B. care vindea marijuana acum 1-2 ani prin cartierul Micro3 din Buzau? Azi am coborat la farmacie. Eu locuiesc langa Clubul Politistilor unde se fac recrutarile din surse externe. Am ramas socat sa vad un ex-dealer de droguri ca vrea sa devina agent de politie …Oare consumatorii se vor aproviziona de acum direct de la duba?”.

Speram ca interviurile si analizele specialistilor sa fie riguroase si profesioniste si sa nu lase “in interior” niste “exteriori” dezaxati si cu venele si mintile prastie! Mai bine decat sa “se inchida” pentru presa Politia Romana, s-ar face o mai stransa colaborare… ar avea cetateniid e castigat, in primul rand. Ati auzit domnule chestor Despescu si comisar sef Pantazi? (sursa: newsbuzau)

VEZI SI: LAURA CODRUTA KOVESI, atacata de serviciile de informatii ale EVREILOR!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/