SCANDAL MARE, LA CLUBUL ATLANTIS CARE NU DETINE AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE! VIDEO

atlantis

CEREM INCHIDEREA CLUBULUI „ATLANTIS” DIN BUZAU, DETINUT DE SORIN CRISTEA, ZIS CAZMA!

Clubul Atlantis NU detine autorizatie de functionare.

Clubul cu pricina a fost deseori reclamat pentru nereguli, in general pentru tulburarea linistii publice de locuitorii din zona Parcului Tineretului.

Vezi si: EXPLOZIV: Concertul Rock „Top-T” de la Buzau, S-A TINUT FARA AUTORIZATIE de la POMPIERI! Patronul isi bate joc de presa!

Tot din anumite surse, avem informatii referitoare la faptul ca multi tineri se drogheaza in incinta clubului cu etnobotanice.

Sa nu uitam si de faptul ca domnul Sorin Cristea are terase nesimtite amplasate pe domeniul public, mai precis pe Bd. Garii din Mun. Buzau. (detalii aici)

De pe Campus TV:

Clubul Atlantis din Parcul Tineretului nu deţine autorizaţie de funcţionare din partea Primăriei municipiului.  Administratorul acestuia a primit o amendă de 2000 de lei şi are un termen de şase luni pentru obţinerea documentelor necesare.

Poliţia Locală buzoiană a efectuat astăzi controale la mai multe unităţi de alimentaţie publică din municipiu.

Scopul acţiunii a fost acela de a fi verificate documentele necesare pentru ca societăţile respective să poată funcţiona, conform legii.

În cazul în care societatea respectivă nu va depune documentaţia necesară pentru obţinerea autorizaţiei de fiuncţionare în termenul stabilit, vor fi aplicate şi alte sancţiuni.

Firma care funcţionează pe insuliţa din Parcul Tineretului a fost reclamată de locuitorii din vecinătate şi pentru nivelul ridicat al muzicii, mai ales pe timpul nopţii. (Corneliu Floriceanu)

Citeste si: O „noua” moda mizerabila isi face aparitia in cluburi

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU