GENERAL

SCANDAL LA ProTV: Esca, înșelată de partenerul de viață! Nu i-a păsat că este în public. Imaginile vorbesc de la sine

egb

Iubitul fiicei Andreei Esca, Mario Fresh, a fost fotografiat în mall cu o blondă. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre. Imaginile spun totul.

Mario Fresh i-a uimit pe toți cei care îl cunosc zilele acestea, chiar în timpul unei sesiuni de cumpărături într-un mall. Tânărul, a cărui relație cu fata Andreei Esca este deja cunoscută de toată lumea, a apărut alături de o blondă, pe care a și ținut-o de mână. Cei doi au fost fotografiați în ipostaze foarte tandre. Șocul a fost cu atât mai mare cu cât relația cu fiica Andreei Esca mergea foarte bine, chiar dacă ea se află la studii în Marea Britanie. Părea că distanța nu este un impediment pentru cei doi porumbei.

mrb3

Mario Fresh s-a întors din Republica Dominicană, unde a participat la reality-show-ul „Exatlon”, și imediat și-a cumpărat o mașină superbă. Își luase permisul de conducere de puțin timp și era obligatoriu pentru el să aibă și ce să conducă.

Zilele trecute, Mario a apărut într-un mall din Capitală, alături de o blondă! Chiar dacă mulți s-au gândit că ar putea fi vorba despre infidelitate, se pare că lucrurile stau cu totul altfel. Tânăra cu care s-a întreținut verbal non-stop este sora lui, Raluca Gălățanu, informează Cancan.

mrb4

Fotoreporterii l-au surprins în trafic, pe DN1. Pe scaunul din dreapta s-a aflat o tânără blondă, alături de care a mers apoi într-un centru comercial. Cei doi s-au ţinut de mână şi s-au îmbrăţişat prin mall fără să se ferească de nimeni.

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de aproape trei ani. Fiica Andreei Esca s-a mutat la facultate în Anglia, dar relația ei cu Mario nu este afectată de distanță.

„Mario rămâne aici, în România. La Londra o să stau într-un cămin și o să fac naveta în fiecare zi. Fac cam jumătate de oră cu trenul. E singurul dezavantaj. Vreau să vin acasă o dată la două săptămâni”, spunea Alexia Eram la începutul studiilor.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.