SCANDAL INTERNAȚIONAL: PAUKER AGNÈS BUZYN PROMOVATĂ DE BILL GATES ȘI MACRON LA OMS UNDE VA BENEFICIA DE IMUNITATE TOTALĂ!

Stăteam la taifas acum câteva zile cu domn’ director Sterie Ciumetti, adânciți în fotoliile Chesterfield din redacție, în jurul unui Prince d’Armagnac și un Monte Cristo fumegând, despre proiectul de exfiltrare (avem și noi informatorii noștri!) organizat pentru fosta madame (((sănătate))) din Franța, jidanca Agnès Buzyn, și a dejuca astfel plângerile penale acumulate pentru crimă împotriva umanității și alte informații oficiale trimise de avocați spre procurori pentru a o împiedica să fugă spre Israel, patria penalilor persecutați de pretutindeni.

Iată că acum este oficial.

Macron și Bill Gates îi oferă o pensionare politică confortabilă în Elveția, unde va lucra pentru OMS ca înalt komisar internațional responsabil de punerea în aplicare a dictaturii sanitare globale.

Iată ce ne comunică Mass-media main-stream prin filiala LCI :

“Agnès Buzyn pleacă de la Paris la Geneva. Fostul ministru al Sănătății și-a anunțat numirea la Organizația Mondială a Sănătății (OMS) marți, confirmând informațiile pe care le-a dat la ziarul L’Opinion. După cum a raportat ziarul, pe 4 februarie s-a alăturat biroului directorului general al OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus, unde va fi responsabilă cu monitorizarea problemelor multilaterale. Potrivit L’Opinion, ea va avea rolul de ambasador al OMS la G7, ONU în contul Fundației Bill Gates, unul dintre principalii finanțatori privați în domeniul sănătății globale. Potrivit Europe 1, ea a trimis o scrisoare susținătorilor ei parizieni pentru a explica faptul că își părăsea mandatul de consilier al arondismentului 17 din Paris, acesta din urmă fiind, potrivit ei, incompatibil cu noua sa misiune. „Drumul meu se îndepărtează de Paris pentru o vreme căci voi lucra pentru OMS, iar statutul meu actual în cadrul unei agenții ONU nu-mi mai permite să fiu ales”.

Citiți și:  Miliardarul care anunță sfârșitul civilizației

Mesajul jidanilor este conceput în așa fel încât goimii să-l primească cât mai clar cu puținta:

“Goi, suntem de neatins!”.

În calitate de reprezentant al OMS, această criminală în serie o să beneficieze de imunitate diplomatică, precum și de o scutire totală de impozite. Măcar atât. Scopul acestei exfiltrări este, desigur, de a împiedica această hienă să răspundă pentru acțiunile sale de fost ministru al sănătății a lui Macron, dar și de a primi recompense uriașe pentru serviciile pe care le-a prestat împotriva goimilor, împreună cu soțul ei jidanul Yves Lévy.

Puțină matematică nu strică:

Cu 14 milioane de jidani pentru 7 miliarde de oameni, jidanii reprezintă cam 0,2% din populația lumii. Dintre acești 0,2%, în momentul izbucnirii epidemiei, în conducerea celulei sanitare din Franța erau doar jidani la posturile de comandă – mai multi decât în primul guvern bolșevic, unde erau doar 87% -, iată lista lui Schindler : Bauer, Lévy, Buzyn, Hirsch, Jacob, Guedj, Salomon…

Mai miraculos, Yves Lévy, întâmplătorul soț jidan al unui ministru al Sănătății jidan, a fost, tot întâmplător, responsabilul pentru proiectul laboratorului din Wuhan din care a scăpat absolut întâmplător virusul artificial Cohen-19…

Șansele ca aceste lucruri să se potrivească în mod natural sunt de ordinul de 1 la un miliard. Comparativ, aveți 1 șansă din 186.000.000 să câștigați la Euromillion.

Reamintesc prietenilor mei de la institutul pentru studierea holocaustului imaginat de Elie Wiesel pentru România că, anul trecut, când am strecurat aceste informații în rândurile unor reviste independente, ANCOM a acționat prima cenzură postdecembristă de anvergură națională împotriva revistelor care mi-au publicat materialele, în special revista “Justițiarul”, care a fost dată jos de două ori de pe domeniul de găzduire, cu justificarea tipic jidănească de “Fake News”.

Citiți și:  VERDICTUL lui Bill Gates. Cand se va termina pandemia?

Plecarea în străinătate nu a fost suficientă, nici măcar “distanțarea socială” de structurile de putere globaliste la originea acestei lovituri de stat global. Dimpotrivă, această exfiltrare trebuia să fie o declarație suficient de insolentă pentru a semnala oamenilor neputința lor în fața acțiunilor inițiate de JIDANUL internațional. Pauker Agnès Buzyn nu numai că primește impunitate, ci este promovată la cel mai înalt nivel al structurilor criminale globale.

“Goi, circulă, ești conspiraționist”

Nu se poate înțelege nimic despre natura jidanului dacă nu integrăm sadismul său. Jidanul nu vrea doar să domine, ci vrea mai presus de toate să-și umilească victima. Asta face otrăvitoarea internațională de fântâni Pauker Agnès Buzyn: își bate joc de goimi și morții lor, care au căzut ca muștele din lipsă Hidroxiclorochinei, pe care a avut grijă să o interzică cu două săptămâni înainte să declare oficial epidemia de Covid-19, care a mutat imediat într-o pandemie de Cohen-19…

Între timp, autohtonii din Europa sunt din ce în ce mai persecutați de către judecători, procurori, medici, politicieni, miliție și Mass-media,  indiferent dacă acceptă sau nu măsurile teroriste impuse de JIDANUL INTERNAȚIONAL prin departamentele sale de la Davos și ONU. – Sursa: Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

 1. Simionescu Ana

  Ce e aia Cohen-19 ?
  Cumva e varianta din Marea Britanie ?
  A ajuns şi la noi ?

  • Articolul este de la – IncorectPolitic – , aşa că explicaţia este una simplă: Cei de acolo (redacţia) este formată din nişte adolescenţi încă nematurizaţi, care inventează cuvinte ca să pară mai interesanţi, aşa cum fac copii de la bloc atunci când nu vor să fie înţeleşi de părinţi sau de gaşca de la blocul vecin.
   Tot aşa mai folosesc ţiganii cuvinte româneşti cu sensul modificat (jargon): narcisa/zambila=maşina poliţiei, curcan=poliţist etc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.