GENERALINTERNATIONALNOUTATISTIRI

SCANDAL INTERNATIONAL CAUZAT DE EVREI

gay-israeel

Publicitate pentru homosexuali inspirată de decapitările făcute de gruparea Statul Islamic

O companie evreiască care organizează evenimente pentru homosexuali și-a atras furia internauților din toată lumea după  ce  a folosit, pentru promovare, imagini cu decapitările făcute în ultima lună de gruparea jihadistă Statul Islamic.

Compania evreiasca Dreck, organizatoare de evenimente în jurul oraşului Tel Aviv, a folosit postere imitând imagini din înregistrările video cu decapitările unor occidentali, în Irak, de către teroriștii grupării Statul Islamic. Britanicul David Haines şi americanii James Foley şi Steven Sotloff, executați barbar de jihadiștii care vor crearea unui Califat islamic în Irak și Siria, au constituit ”modele” pentru promovarea unei petreceri ce a a avut loc vineri într-un club de noapte, relatează The Independent, preluat de Mediafax.

Într-una din imagini apare un bărbat stând în genunchi în nisip, în deşert, iar în spatele lui este un bărbat îmbrăcat în negru, cu mâna pe umărul său. Posterul conţine în partea stângă “steagul negru” al grupării Statul Islamic, iar textul este asemănător cu cel folosit de islamişti în înregistrările video date publicităţii cu decapitarea celor trei cetăţeni străini. Cel de-al doilea poster, mult mai folosit de compania Dreck, arată un bărbat dezbrăcat purtând steagul negru al islamiştilor extremişti.

Posterele  au fost publicate pe pagina de Facebook a companiei Dreck înaintea unei petreceri organizate într-un club din Tel Aviv sub sloganul “Drekistan at the Haoman”.

Posterele inspirate din decapitarea celor trei cetăţeni au fost şterse după ce sute de persoane au criticat imaginile, considerând că reprezintă o satiră “dezgustătoare” şi “neinspirată”, însă fotografia cu steagul negru al grupării Stat Islamic a fost păstrată.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

2 comentarii

  1. Pai nici nu-i de mirare la ce se dedau jidanii de la respectiva firma, caci "Dreck", in germana, inseamna excrement, gunoi, mizerie ….

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.

%d