SCANDAL INTERNAȚIONAL. A trimis România un AGENT FALS la CEDO? DEZVĂLUIRILE care ZGUDUIE Uniunea Europeană


România se umple de falși experți. După cazurile medicilor falși, un nou scandal este pe cale să izbucnească în România. Acum este vorba despre suspiciuni cu privire la un posibil caz de fals agent guvernamental.

Este vorba despre agentul guvernamental Catrinel Brumar, care a reprezentat statul român la Curtea Europeană a Drepturilor Omului din 2012 până zilele trecute, susține Qmagazine. Aceasta nu ar fi fost numită în condiții de legalitate.

Regulamentul privind procedurile pentru adoptarea actelor guvernamentale menționează și consecința evidentă că deciziile nepublicate nu produc efecte ca și când ar fi inexistente. (art. 31.1. „…Nepublicarea atrage inexistența deciziilor.”). Acest regulament s-a aplicat și în cazul deciziei de numire a lui Catrinel Brumar.

Singurele documente existente referitoare la această numire sunt un Ordin de ministru, semnat de Andrei Marga, ministru de Externe la acea vreme, un aviz al ministrului Justiției, Titus Corlățean și un Memorandum semnat de Premierul Victor Ponta, care conducea Executivul la acea dată.

Niciunul din aceste documente însã nu reprezintã decizia Prim-ministrului, actul prevăzut de lege prin care agentul guvernamental poate reprezenta statul român la CEDO.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *