Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

Scandal în PNL! Partidul, scindat în două tabere după fotografiile cu Orban! SURSE

guvern orban
În PNL este tensiune maximă, după apariţia fotografiilor cu premierul Ludovic Orban, fumând consumând băuturi alcoolice, în biroul acestuia de la Palatul Victoria. Acum se caută vinovatul acestui scandal de proporţii care a vulnerabilizat formaţiunea politică, fiind ţanse mari ca “trădătorul”, dacă va fi descoperit, să fie exclus din partid.

După cum au declarat pentru Libertatea surse din cadrul PNL, în partid se conturează două tabere, una care îl susţine pe premierul Ludovic Orban şi alta care este nemulţumită de acest scandal care vulnerabilizează PNL, în plină criză legată de coronavirus şi în perspectiva alegerilor de la sfârşitul anului.

Cert este că liderii doresc să afle de unde vine această vulnerabilitate internă şi spun că cel care a dat fotografiile nu mai are ce căuta în partid. Două fotografii au fost postate, de consilierul PSD al fostului ministru Lia Olguţa Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, pe contul de Facebook, vineri şi duminică, în care premierul Ludovic Orban apare fumând, în Palatul Victoria.

O a treia fotografie îl surprinde pe premier şi mai mulţi lideri PNL la sediul partidului, surse liberale precizând pentru Libertatea că fotografia este veche de aproape doi ani. Liderii PNL analizează impactul apariţiei acestor fotografii în spaţiul public dar vor să ştie şi cum au ajuns aceste imagini la PSD, mai ales cele din Palatul Victoria.

Fotografiile compromiţătoare, parte a unui plan de debarcare a lui Orban de la Palatul Victoria
Dacă în cazul primei fotografii, de la petrecerea premierului, au fost suspectaţi şeful Cancelariei, Ionel Dancă şi deputatul Ben Oni Ardelean, ambii aflaţi în birou, la acel moment, sau unul dintre cei care au servit mâncarea, pentru a treia fotografie încă nu se ştie cine ar fi putut să fie sursa.

Liberalii calculează impactul apariţiei imaginilor asupra partidului, care nu ar fi unul foarte grav, în condiţiile în care mulţi români sunt fumători şi sunt îngăduitori cu un astfel de comportament. În plus, surse liberale susţin că a fost extrem de util şi faptul că premierul şi-a recunoscut vina imediat şi a plătit amenda. Alţi liberali sunt, însă, nemulţumiţi de ipostaza în care a apărut premierul şi vorbesc despre faptul că partidul iese cu imaginea şifonată.

În partid se discută chiar şi despre „un scenariu” pus la punct pentru înlăturarea lui Ludovic Orban de la Palatul Victoria, din discreditarea sa. Miniştrii implicaţi în acest scandal nu au dorit să comenteze imaginile în care apar alături de premier, la petrecerea din Palatul Victoria, doar premierul Ludovic Orban făcând declaraţii pe acest subiect, vineri noaptea.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.