Scandal în Parlament între doi deputaţi USR PLUS şi AUR: „Dispari de aici, păduche, nu auzi ce spun? Îţi ordon să dispari!” VIDEO

La scurt timp după ce a fost votat proiectul privind desfiinţarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), în Parlament a avut loc un scandal între doi deputaţi, care au fost la un pas de bătaie. Conflictul a avut loc între Dan Tănasă, deputat AUR, şi Silviu Dehelean, deputat USR, care s-au îmbrâncit şi s-au înjurat, fiind despărţiti ulterior de colegii de partid.

Scandalul dintre cei doi deputaţi pare că s-a aprins după dezbaterea desfiinţării Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie, care a avut loc miercuri.

„Nu ţi-e ruşine mă măgarule să vii ameninţător spre mine? Că ce? Că ce, mă, paduche? Dispari de aici, păduche, nu auzi ce spun? Îţi ordon să dispari din faţa mea, sa faci paşi. Nu mai strica aerul”, a declarat deputatul AUR către cel de la USR.

Dan Tănasă ar fi fost deranjat de faptul că deputatul USR i-a reproşat acestuia că îl critică pe ministrul Justiţiei.

„Băi, dispari! Îţi ordon să dispari din faţa mea! Marş, mă, de aici, nu te mai uita aşa la mine”, sunt cuvinele pe care deputatul AUR i le adresează lui Dehelean.

Dan Tănasă a continuat în forţă şi l-a jignit, din nou, pe deputatul USR: „Păduche, eşti zero barat!”.

După câteva secunde, Silviu Dehelean, încurajat şi de colegii săi, a părăsit discuţia, lăsându-l pe deputatul AUR să vocifereze.

„Domnul deputat a venit ameninţător către mine, cum trebuia să reacţionez?”, a explicat Tănasă, întrebat de un jurnalist dacă este un comportament demn de un ales al Parlamentului.

Incidentul s-a petrecut pe holul Parlamentului la ieşirea din plenul Camerei Deputaţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!