SCANDAL în fața Poliției: femeile din clanul Duduianu l-au AMENINȚAT cu moartea pe Richard Rinu / Frații lui Emi Pian, REȚINUȚI pentru 24 de ore pentru tentativă de omor

A fost scandal la Poliție, după ce frații lui Emi Pian, Grațian și Ciprian, au fost reținuți de oamenii legii pentru 24 de ore. Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor.

Ieșirea acestora din secție a coincis cu ieșirea lui Richard Rinu, principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian. Femeile din clanul Duduianu s-au dezlănțuit complet la vederea acestuia și au început să îl amenințe cu moartea.

„Criminalule”, „Criminalule”, „O să mori, chiar dacă va fi peste 20 de ani”, au strigat femeile nervoase.

Frații lui Emi Pian, Ciprian și Grațian, au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tentativă de omor. Asta pentru că bărbatul care i-a dat lui Emi Pian lovitura fatală a fost tăiat extrem de grav pe spate.

„S-a dispus măsura reținerrii pentru 24 de ore, cu propunere de e arestare preventivă către Tribunalul București. Cei doi și-au menținul dretul la tăcere. Nu au făcut declarații. Nu se simt vinovați. Le-au fost respectate toate drepturile și libertățile cetățenești. La momentul de față nu se simt nemulțumiți. Clienții mei nu au avut obiecte tăietor cu care să provoace leziuni victimei”, a explicat avoocata Duduienilor.

Vezi: Cine-i acoperă pe interlopi? Şefi din Poliţie şi politicieni, pe listă! Acuzații-bombă

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *