Scandal DE PROPORTII în familia ministrului Vîlceanu. Varul din Rovinari ar fi DESFIGURAT o femeie în bătaie

Nici nu a fost instalat bine în funcția de ministru al Finanțelor Publice că Dan Vîlceanu trebuie să se confrunte cu un alt scandal în familie.

Vărul ministrului Finanțelor Publice, Dan Vîlceanu, el însuși membru de vază în PNL, este acuzat că a desfigurat o femeie în bătaie. Ion Cosmin Vîlceanu, cum se numește vărul ministrului, este vicepreședinte al PNL Rovinari și inginer în cadrul unei companii miniere. Cazul femeii agresate, Ioana Bechenete, a fost prezentat de postul de televiziune România TV. Femeia susține că ar fi fost lovită în față cu o stație de emisie-recepție, de vărul ministrului, pentru că i-ar fi spus să se implice în stingerea unui incendiu de vegetație.

„Inginerul Ion Cosmin Vîlceanu care era de serviciu (este cel care a lovit-o – n. red.). L-am rugat frumos: «domnule inginer, dumnevoastră de ce nu vreţi să interveniţi când toată lumea sare sa stingă focul? Pentru că se apropie foarte rapid şi de sectorul minier. Poate să ia cariera foc!»… (A lovit-o) cu o staţie. Avea o staţie, staţia pe care vorbeşte la serviciu. Este o statie de emisie. Totul a fost premeditat pentru că nu i-a convenit cum i-am spus”, a povestit Ioana Bechenete pentru România TV.

Femeia a adăugat că imediat după bătaie, a fost preluată de o patrulă de poliție care a dus-o la spitalul din Rovinari pentru îngrijiri medicale. Ea spune că, în prezent, este fost internată într-un spital din Târgu Jiu și că are 10 copci în zona feței, fiind desfigurată.

„Sunt într-o stare deplorabilă, sunt cu faţa mutilată. Ieri, în regim de urgenţă, am fost preluată de echipajul de poliţie de la stingerea focului de vegetaţie. Mai apoi, predată ambulanţei care m-a dus la un spital din Rovinari … Mi-a distrus piramida nazală. Sunt tumefiată”, a spus femeia.

Ion Cosmin Vîlceanu este cercetat penal
După agresiunea pe care a suferit-o, Ioana Bechenete a depus plângere împotriva vărului ministrului Vâlceanu, iar acesta ar fi cercetat penal, conform unor surse citate de România TV. Victima se teme că vicepreședintele PNL Rovinari, vărul ministrului de Finanțe, va uza de funcția politică și de relațiile sale pentru a face presiuni împotriva sa, ca să-și retragă plângerea penală. Femeia a povestit că ar putea să-și piardă chiar locul de muncă, dacă nu-i va face pe plac vărului ministrului.

„Domnul ministru, Dan Vîlceanu, îl ignoră pe acesta, dar face abuzuri în continuare. Nu sunt prima victimă. Mai sunt şi alţi colegi din carieră, victime ale acestui agresor. Vă vorbesc din spitalul ORL de la Târgu Jiu, unde am ajuns în regim de urgenţă. Mi-a distrus piramida nazală. Sunt tumefiată. Am fost la un consult neurologic. Ochiul stâng nu mai răspunde comenzilor. Mâine dimineaţă aştept să vedem unde trebuie să mă îndrept”, a mai spus femeia.

Vărul ministrului acuzat că și-a premeditat loviturile
Ioana Bechenete crede că a fost lovită intenţionat de vărul lui Dan Vîlceanu după ce i-ar fi spus că o persoană ar fi dat foc intenţionat pe câmp.

„Mi-a dat intenţionat. «Cine eşti tu să-mi ordoni mie? Sunt inginerul Vîlceanu. Ştiu ce am de făcut». Este inginer minier făcut politic peste noapte. El se folosește de numele verişorului primar, Dan Vîlceanu, pe care l-am cunoscut în urmă câţiva ani. Acesta îl ignoră şi îi este ruşine cu ei. Sunt verişori după tată, părinţii sunt fraţi şi naşi de cununie ai acestui agresor, dar domnul Dan Valceanu este un deputat respectabil, un om cu onoare, cu caracter. Acest agresor se foloseste de numele acestuia”, a mai precizat femeia.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *