SCANDAL IN DRAGOSTE! MORI DE RAS! Cum a fost pedepsită o farmacistă care i-a zgâriat maşina rivalei în dragoste. Femeia acuză că păgubita „i-a furat“ partenerul

O femeie de 36 de ani din Vaslui a fost condamnată de judecători pentru distrugere, după ce s-a răzbunat pe noua parteneră a fostului ei iubit, zgâriindu-i maşina.

Judecătoria Vaslui a dispus condamnarea la 3 luni de închisoare cu suspendare, cu amânarea aplicării pedepsei, a femeii de 36 de ani şi a obligat-o să achite daunele materiale păgubitei.

Judecătorii au ţinut cont de situaţia personală a inculpatei, faptul că aceasta este văduvă, are în întreţinere doi copii (la cel de-al doilea tată fiind actualul partener al păgubitei), este cunoscută drept o persoană respectabilă în oraş, fiind farmacistă. Pe lângă lipsa antecedentelor penale, inculpata a şi colaborat cu organele de anchetă, recunoscând şi regretând fapta.

Păgubita, în schimb, nu a fost mulţumită de sentinţa judecătorilor şi a atacat decizia. Persoana vătămată a solicitat instanţei să o oblige pe inculpată să-i achite 5.000 de lei daune morale şi 8.400 de lei daune materiale. Judecătorii au respins cererea, apreciind solicitările ca fiind exagerate. În instanţă păgubita a prezentat două devize, eliberate de două societăţi diferite, primul dintre ele în valoarea de 2.700 de lei, iar al doilea de 8.400. Magistraţii au apreciat că al doilea deviz este exagerat şi cuprinde reparaţii ale unor elemente de caroserie ce nu au fost distruse de inculpată, motiv pentru care au admis primul deviz. În privinţa daunelor morale, instanţa a respins cererea deoarece păgubita nu a făcut dovada existenţei unei legături emoţionale ce o leagă de bunul respectiv.

”Situaţia invocată de către persoana vătămată constând în faptul că aceasta şi-a cumpărat autoturismul din banii personali, fără ajutorul altei persoanei, nu poate duce la reţinerea ideii că de plano (automat n.r.), în acest caz se produc suferinţe psihic e persoanei vătămate”, au subliniat judecătorii instanţei de fond.

Incidentul care a avut-o în prim plan pe farmacista rănită în orgoliu propriu, după ce partenerul a părăsit-o pentru o altă femeie, a avut loc în vara anului 2018. Aceasta se deplasa cu autoturismul personal pe strada Traian din municipiul Vaslui. La un moment dat, în apropierea blocului 329 a observat autoturismul Fiat Bravo, ce aparţine noii iubite a fostului concubin.

Observând autoturismul femeii cu care se afla într-o relaţie conflictuală, în momentul în care a trecut cu autoturismul propriu pe lângă acesta, a zgâriat cu o cheie elementele de caroserie de pe partea dreaptă ale autoturismului persoanei vătămate. Ulterior, a oprit autoturismu, a coborât din maşină şi trecând din nou pe lângă maşina rivalei a zgâriat cu ajutorul unei chei şi elementele de caroserie de pe partea stângă ale autoturismului.

La scurt timp, proprietara a coborât la maşină şi a observat pagubele. După ce a vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din zonă, femeia a observat şi cine este vinovatul. În faţa anchetatorilor, păgubita, a arătat că anterior acestui incident, inculpata aruncase în autoturismul său cu un ou.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.