SCANDAL în direct la Antena 3: Purtătorul de cuvânt al PNL a fost DAT AFARA din studio

A fost scandal în studioul Antena 3, joi seara, la emisiunea „Sinteza zilei”. Realizatorul emisiunii, Mihai Gâdea, l-a dat afară din studio pe Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL.

După mai multe schimburi de replici acide pe parcursul emisiunii, după ora 23.00 s-a dezbătut declaraţia şefei ÎCCJ despre ratificarea Convenţiei pentru Drapturile Omului. Gâdea a amintit faptul că Tarcea, actual preşedinte al Curţii Supreme, a fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei în mandatul Rodicăi Stănoiu. Ionel Dancă a catalogat paralela ca „o manipulare specifică Antena 3”.

Enervat de remarca lui Dancă, Mihai Gâdea a a cerut să-i fie tăiat microfonul. „Tăiaţi-i microfonul. Puteţi să rămâne sau puteţi pleca”, a afirmat Gâdea. Reprezentantul PNL s-a ridicat în picioare pentru a pleca din studio, reproşându-i lui Gâdea: „Distrugeţi o ţară!”.

Citiți și:  Gadea, copleșit de emoții la Sinteza Zilei. Scrisoarea CUTREMURATOARE a unui copil de 12 ani care cere ajutor pentru mama sa

„Tăiaţi-i microfonul! Ieşiţi afară! Vreţi să vă scot cu bodyguarzii?”, a afirmat Gâdea, în timp ce Ionel Dancă repeta „Distrugeţi o ţară!”.

LASA UN COMENTARIU