SCANDAL IN BUZAU: Jandarm, RĂNIT în misiune …de un CLAN TIGANESC? Unii zic ca da, altii o dau la intors

Sursa foto: Arhiva

JANDARMUL CEL IMPIEDICAT (LA ORDIN?) …SAU ROMULANI CUTITARI? CARE ESTE hAdevaru’??

A fost alertă pe strada Primăverii, după ce un jandarm ar fi fost rănit în timpul unei altercații cu o familie de tigani în zona străzii Primăverii. Numeroase echipaje de poliție și ambulanță au fost direcționate la fața locului.

Primele informații arătau că un jandarm ar fi fost rănit grav la picior cu un obiect ascuțit, în timpul unei altercații cu un grup de turbulenți de etnie tiganeasca.

Imediat s-a dat alarma, iar de la fața locului s-a solicitat o ambulanță cu medic. Numeroase echipaje de poliție și salvare au pornit spre locul incidentului.

Dupa câteva zeci de minute, misterul conflictului din Primăverii “s-a lămurit” cel mai probabil la ordinul unora care nu vor ca acest scandal sa fie “prea” public: se pare că un echipaj de jandarmi intervenise pentru aplanarea unui conflict izbucnit în cartier. În momentul în care a vrut să încătușeze un scandalagiu, jandarmul “s-ar fi impiedicat”, transmite presa locala.

Sa fim seriosi: “treaba cu impiedicatul” pare o minciuna deoarece s-ar ajunge la un potential scandal. Stim bine cat de protejata este etnia respectiva cand e vorba despre discriminare. Cam prea multa corectitudine politica baieti…

Salvarea l-a dus de urgență la spital, unde se află în afara pericolului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *