“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONAL

SCANDAL in Bucuresti la MUZEUL TARANULUI ROMAN dupa ce a fost difuzat un film “propagandă homosexualității”, castigator la CANNES. Mai multi ROMANI au PROTESTAT in SALA cantand IMNUL tarii si…

protest

Proiecția de duminică a filmului „120 de Bătăi pe Minut”, câștigătorul „Grand Prix” de la festivalul de film Cannes 2017, a fost întreruptă de mai mulți protestatari care purtau însemne creștine. Manifestanții au intrat pe neașteptate în sală și au intonat cântece ortodoxe, nemulțumiți de tema filmului, care privea lupta activiștilor din comunitatea LGBT pentru a combate epidemia de SIDA din anii 1990.

Protestatarii cu icoane în mâini au intrat în cinematograful muzeului Țăranului Român, unde s-au urcat pe scenă, desfășurând și un banner care afișa mesajul „Hey Soros, leave them kids alone”. Un alt protestatar nemulțumit de conținutul peliculei agita o pancartă pe care scria „România nu e Sodoma și Gomora”.

După ce au intonat mai multe cântece religioase, spectatorii mirați care veniseră la film au auzit din partea lor și imnul României, potrivit Observator.ro.

Regizorul Tudor Giurgiu, care se afla în sală în acele momente, a distribuit un videoclip pe pagina sa personală de Facebook și a scris și un mesaj despre desfășurarea surprinzătoare a evenimentelor.

„Nu credeam să mi se intîmple așa ceva. O gașcă de creștini-extremiști a întrerupt proiecția filmului 120 BPM la cinematograful din Muzeul Țăranului. ”Grand Prix” de la Cannes 2017 e sabotat cu un happening/circ ieftin, cu doamne cu icoane, cu tineri cu privirea sticloasă. Am ascultat cîntece bisericești și în continuare mi se pare ireal că așa ceva se poate întimplă azi, în România. Recomand bandei de agitatori să continue periplul la “Soldații” și “O femeie fantastică”. #rusine”, a scris regizorul.

„Ni s-a recomandat alifie pentru finalul proiectiei. Proiectia nu s-a mai reluat. Propun ca de-acum incolo salile care mai proiecteaza filme “cu gay” sa asigure si costume de protectie, casti, scuturi, toate cele”, a adăugat ulterior acesta.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.